În prima lună a primăverii, pe 8 martie, o sărbătorim pe mama cea dragă, mama, cea mai deosebită, gingaşă şi iubită fiinţă. Cu prilejul acestei minunate zile, copiii de la Centrul de Îngrijire de Zi au pregătit un program artistic dedicat mămicilor, pentru a le transmite toată dragostea şi aprecierea lor.
Centrul de Îngrijire de Zi, aflat în subordinea Administraţiei Sociale Comunitare Oradea, este un serviciu pentru protecţia copilului a cărui misiune este de a preveni abandonul şi instituţionalizarea copiilor, asigurându-le pe timpul zilei activităţi de îngrijire, educaţie, recreare, socializare, consiliere, dezvoltarea unor deprinderi de viaţă independentă, cât şi a unor activităţi de sprijin, consiliere pentru părinţi sau reprezentanţii legali ai acestora.
Începând cu acest an, Centrul de Îngrijire de Zi se bucură şi de prezenţa unor copii preşcolari, pregătiţi să le sărbătorească pe mămici printr-o serbare cu roluri ce semnifică florile primăverii, alături de aceştia fiind pregătiţi şi ceilalţi copii şcolari, ca împreună să aducă un omagiu celei mai dragi fiinţe - mama. Le-au fost dăruite tuturor mămicilor flori, diplome şi felicitări confecţionate de ei, cu multă dăruire.