Stadion: Francisc Matei

Spectatori: peste 150

Marcatori: C. Popa 5, autogol, Trip 29, 55

Cartonașe galbene: Miklo, Toma/Berce, Ciobriș, Gruie

CF: Odobasianu – Silaghi (77 Szatmari), Foghiș, Mihoc, Stan (66 Lezeu), Kuruc, Popa (66 Turle), Mureșan, Trip, Miklo (85 Țirban), Toma.

Antrenor:  Rudy Kovacs.

CSO: Fofiu (67 Plisco) – Haica, Ciobriș, Berce (56 Blig), Gruie, G. Popa (76 Lazea), C. Popa, Stoian, Norocea, Toma (72 C. Galea), Dumbrăveanu.

Antrenori: Voicu Popa și Florin Galea.

Arbitri: Cosmin Cormoș – la centru, Rareș Lakatos și Florin Toia, asistenți.

Observator AJF: Ștefan Gallovits.

Desfășurat în cadrul Cupei României, meciul dintre cele două echipe din Depresiunea Beiușului a fost departe de disputele de altă dată, fiind unul lipsit de spectaculozitate, dar mai ales de ambițiile de altă dată mult gustate de iubitorii fotbalului.

Meciul s-a situat cu mult sub disputa care caracteriza „luptele” din alte confruntări, iar miza unui meci eliminatoriu a fost doar una „teoretică”, lipsind tocmai acea „răutate”, în bunul sens al cuvântului, pe suprafața de joc. O deviere nefericită în propria poartă a lui C. Popa (5) a făcut ca plasa să se scuture pentru prima oară (1-0). Şteienii au răspuns prin lovitura liberă executată de Ciobriș (13), după care gazdele au pus stăpânire pe joc. Toma (24, 25) a avut două „șarje” în careul advers, însă Fofiu a fost la post, dar golul (2-0) nu a întârziat să apară pentru că Trip (29) a speculat un balon din marginea careului mic. Finalul de repriză a aparținut șteienilor care l-au testat pe Odobasianu prin șuturile expediate de C. Popa (40), Toma (42) și Gruie (44). Repriza a doua a debutat bine pentru beiușeni deoarece Trip (55) a mărit diferența din lovitură de pedeapsă, stabilind scorul final (3-0). Miklo (66) a fost aproape de a majora diferența, după care șteienii au avut mai mult inițiativa, dar Norocea (68), Ciobriș (81) şi mai ales C. Galea (90) au fost lipsiți de șansă. În urma acestei victorii, beiușenii s-au calificat în semifinalele Cupei României, faza județeană, dorind să ofere vulcanicilor lor suporteri încă o calificare în ultima fază a acestei populare competiții.