Sâmbătă, 14 februarie, începând cu ora 19:00, la Restaurantul "Desira" din Beiuş, se va desfăşura ediţia a II-a a "Balului Vienez", eveniment organizat de: Primăria municipiului Beiuş, Casa de Cultură Beiuş şi Asociaţia "Opera per Sempre". Deschiderea oficială va avea loc la ora 20:00 şi va fi făcută de primarul din Beiuş, prof. Adrian-Nicolae Domocoş.

În ambientul salonului, respectând autentica tradiţie vieneză, auditoriul va fi purtat pe aripile muzicii vieneze de către prestigioşii interpreţi Florina şi Florin Mariş Hinsu şi invitaţii lor. Balul va fi onorat şi de prezenţa distinsului tenor ecuadorian Xavier Rivadeneira şi a unor dansatori profesionişti de valsuri, polci şi mazurci. Muzica va fi asigurată de o orchestră profesionistă. Amfitrioni vor fi Anca Silvia Banda şi Horia Ballint. Biletele sunt puse în vânzare la Casa de Cultură din Beiuş, la preţul de 250 lei de familie, preţ care va include programul şi masa din seara respectivă. Ţinuta de bal este obligatorie. Informaţii suplimentare se pot obţine la tel. 0259/322.510 (Casa de Cultură Beiuş) sau la tel. 0743/552.676 (Anca Silvia Banda).

Menţionăm că prima ediţie a "Balului Vienez", desfăşurată anul trecut, în 8 martie, s-a bucurat de un succes extraordinar.