C.S. Naţional Sebiş - F.C. Arieşul Câmpeni 1-0 (0-0)

Stadion: Municipal
Spectatori: 1000
Marcator: Gligor 51
Remarcaţi: Mutică, Zaha, Gligor / Miclea, Burz, Roman
Galbene: Jurcă, Mutică, Gligor /Alexandroaie, Olelei.
Sebiş: Merşca - Toma, Jurcă, Zaha, Ciba, Neamţ, Porumboiu, Mutică, Vancea (Popa 46), Creţu (Ivancea 77), Gligor (Banilievici 85).
Antrenor: Alexandru Gaica
Câmpeni: Roman - Marian, Todea (Burz 46), Himcinschi, Andreica, Alexandroaie (Stelian Ianc 72), Cotoară, Miclea, S. Ianc, Olelei, Munteanu (Dănilă 73). Antrenor: Adrian Himcinschi
Arbitri: Florin Marcu (Oradea) - Traian Marchiş (Baia Mare), Petru Gaşpar (Timişoara). Rezervă: Daniel Dumuţa (Ştei).
Observator FRF: Alexandru Terheş (Oradea)
Cu două-trei ore înainte de începerea partidei, tot Beiuşul era sub asediu, galeriile din Sebiş şi Câmpani răsunând în tot oraşul. Partida s-a desfăşurat pe o vreme caniculară, dar, spre cinstea lor, ambele echipe au luptat fantastic până la finalul partidei.
Echipa C.S. "Naţional" Sebiş (jud. Arad) a meritat victoria, deoarece a dominat mai mult, apoi, inexplicabil, Arieşul (jud. Alba) a "căzut" aproape total în repriza a II-a.
În repriza I, cei de la Câmpeni au ratat ocazii clare, prin Munteanu, Andreica (lovitură liberă de la 25 de m - puţin peste bară), apoi acelaşi Munteanu (căpitanul echipei) scapă singur pe dreapta, intră în careu, dar şutează de la 10 m slab, în braţul portarului. Cei de la Sebiş au avut doar două ocazii mai clare, prin Creţu şi Porumboiu (bombă de la 25 de m, prinsă greu de Roman).
Repriza a II-a e controlată tot timpul de Naţional Sebiş, jucătorii acestei formaţii fiind mult mai proaspeţi şi mai inventivi în joc, remarcându-se mai ales Mutică (cel mai bun de pe teren). În min. 51, Gligor depăşeşte doi adversari în careu şi şutează puternic la colţ, în dreapta portarului, gol meritat, care aruncă în aer puternica galerie din Sebiş, extrem de disciplinată. Mutică (min. 60) şi Popa (82) puteau să mai înscrie cu capul din 6 m, dar scoate incredibil portarul Roman.
Minutul 91
Valer Vancea - preşedintele A.J.F. Bihor:
"Organizare ireproşabilă a partidei, mă bucur că am adus acest baraj la Beiuş. Totul a fost minunat, atmosferă de mare sportivitate, reprezentanţii Aradului au fost mai buni. Încă o dată, felicitări conducerii CF Bihorul Beiuş pentru reuşita acestui baraj de promovare în Liga a III-a."