FC Bihor a marcat trei goluri în acest debut de sezon, dar niciunul pe teren propriu în meciul cu Voinţa Sibiu (0-0). Ajunsă pe locul 3 în seria a II-a, gruparea orădeană promite să mulţumească fanii şi să joace ofensiv mâine în partida cu Dacia Mioveni, o pretendentă la promovarea în primul eşalon.

"Remiza ar fi un semieşec"
Antrenorul principal Gheorghe Ghiţ speră ca jucătorii săi să se descătuşeze în faţa argeşenilor. "Avem o echipă tânără, care evoluează cu trac în faţa propriilor suporteri, dar cu timpul trebuie să se maturizeze. Venim după un meci de acasă în care nu am înscris, dar sper să o facem acum şi să învingem una din forţele campionatului. Îmi doresc să câştig acest meci şi coroborat cu o victorie în faţa celor de la Poli Iaşi ar demonstra că suntem pe drumul bun", a spus Ghiţ în conferinţa de presă de ieri.
O nouă remiză acasă este considerată un eşec de stafful tehnic orădean. "Chiar dacă întâlnim o echipă cu pretenţii şi orice punct e important, un rezultat de 0-0 constituie un semieşec. Sper să ne păstrăm poarta intactă şi după acest meci, dar să şi marcăm pe teren propriu. Vom fi o echipă ofensivă şi mă aştept ca fanii să fie alături de noi", susţine antrenorul principal.

Cu ochii pe Ionescu şi Ayza
Atacanţii Claudiu Ionescu şi Roberto Ayza, ultimul până în urmă cu un an la FC Bihor, vor beneficia de o atenţie deosebită din partea adversarilor. "Sunt doi jucători care pot decide jocul şi vom lua măsuri speciale împotriva lor. Dacia este o echipă care îmbină bine jocul colectiv cu unele individualităţi", consideră tehnicianul orădean.

Muscă, incert
Există o singură problemă de lot la FC Bihor, determinată de accidentarea celui mai experimentat jucător, Dumitru Muscă. "Are probleme la genunchi şi s-a pregătit separat toată săptămâna. Încercăm să-l recuperăm, dar nu ştim dacă vom putea conta pe el. În caz contrar, Yanchuk, Petrache sau chiar Deaconescu sunt soluţii pentru postul de fundaş central", este de părere Gheorghe Ghiţ.
Partida va fi condusă de Romulus Pop (Târgu Mureş) - la centru, asistat de Petru Gaşpar, Flavius Damaschin (Timişoara) şi de rezerva Constantin Stamatoiu (Arad). Observatori au fost delegaţi Marian Salomir (Cluj) şi Petre Mehedinţu (Timişoara).