Sala de sport "Sándor Péter" din Salonta va găzdui în aceste zile o etapă a Campionatului Naţional de fotbal-tenis. Astăzi se vor duela juniorii, iar mâine vor evolua cele mai bune echipe de seniori.

 

La juniori vor participa două echipe bihorene, CS Tengo Salonta şi CS Crişul Oradea. Gazdele, pregătite de Georgel Bobiş, se bazează pe un lot din care fac parte Vasile şi Alex Sorean, Bagosi István, Molnar Gyula şi Andrei Todor. La seniori, Bihorul este reprezentat doar de CS Crişul, după ce, nemaiavând susţinerea necesară pe plan local, componenţii echipei Tengo au acceptat să joace în acest sezon pentru CS Blejoi, o comună din judeţul Prahova.

La precedentul turneu, găzduit de oraşul Ploieşti, salontanii de la Blejoi au dominat etapa, câştigând primul loc la simplu şi dublu, în timp ce la triplu s-ai situat pe locul secund. Surpriza au furnizat-o orădenii de la Crişul (George Dume, Gabriel Antal, Ionuţ Bota, Gabriel Fărcuţ, Andrei Boiţ, Paul Creţ, Ioan Creţ Ioan, Ionuţ Oprea), care în proba de triplu au urcat, în premieră, pe podium, clasându-se pe locul trei. Acest rezultat confirmă startul bun de sezon al juniorilor pregătiţi de către Gheorghe Grădinaru, orădenii fiind campionii en-titre la juniori, dar care în acest an fac faţă cu brio cerinţelor campionatului de seniori.

În ambele zile, jocurile vor debuta la ora 09.00, iar intrarea va fi liberă.