Echipa secundă a FC Bihor Oradea a disputat sâmbătă un nou meci de verificare. Orădenii au jucat în deplasare, cu Mobila Şimleu Silvaniei, care din retur va juca în liga a III-a, seria a 6-a, după ce a preluat locul Olimpiei Satu Mare. Partida s-a încheiat la egalitate, 2-2, după ce la pauză "roş-albaştrii" au condus cu 1-0, prin golul lui Adrian Balea. În repriza secundă, sălăjenii au revenit, dar Sorin Ban a restabilit egalitatea. Totuşi, antrenorul Dan Baba nu a fost mulţumit de evoluţia jucătorilor săi. Chiar şi aşa, tehnicianul orădean rămâne optimist în perspectiva returului, pe care FC Bihor II îl va aborda de pe locul 16, retrogradabil. "N-am jucat prea bine. Am observat o scădere faţă de precedentele meciuri. Probabil, oboseala, automulţumirea după o serie de rezultate favorabile şi faptul că am evoluat pe un teren greu, cu zăpadă, şi-au pus amprenta asupra jocului nostru. Nu sunt, însă, îngrijorat. În proporţie de 90% totul e bine şi aştept campionatul cu încredere", este de părere Dan Baba.
FC Bihor II: Bonta - V. Indrieş, Pintea, Bara, Ţârţ - Teşan, Balla, Butuc, Balea - Ban, Mihoc. Antrenor: Dănuţ Baba. Au mai intrat: Paul, Toderaş - Belcin, Pantea, Fărcanea. Nu au putut juca, din cauza unor probleme medicale, Lemak, Bot, Lobonţ şi Fărcuţa.
Miercuri, 20 august, de la ora 13.00, cele două grupări se vor confrunta din nou, de această dată la Oradea, pe terenul Motorul.