Filiala Bihor a Asociaţei Generale a Medicilor Veterinari din România a organizat, ieri, la Oradea, alegerea noii echipe de conducere pentru o perioadă de 4 ani.

 

Membrii Filialei, reuniţi în cadrul adunării generale pentru desemnarea noii conduceri, au decis, prin vot, realegerea în funcţia de preşedinte al Filialei pe dl. dr. Adrian Comăniciu. În calitate de vicepreşedinte, sufragiile alegătorilor au fost pentru dl. dr. Remus Moţoc, iar dna. dr. Elena Iliuţă va îndeplini funcţia de secretar al acestei Filiale.

Discutând, ieri, cu preşedintele reales al Filialei Bihor a Asociaţiei Generale a Medicilor Veterinari din România, dl. dr. Adrian Comăniciu, despre obiectivele pentru acest nou mandat, am reţinut, punctual, câteva dintre principalele strategii ale Filialei. În primul rând, creşterea numărului de membri, prin cooptarea tuturor medicilor veterinari cu liberă practică, dar şi o mai intensă activitate pentru organizarea de manifestări ştiinţifice şi profesionale prin care să se îmbunătăţească nivelul ştiinţific şi profesional al medicilor veterinari. "Vom acţiona, constant, pentru promovarea şi apărarea drepturilor şi intereselor profesionale ale medicilor veterinari, dar şi pentru respectarea principiilor de deontologie medicală veterinară, amplificând, a accentuat dl. Adrian Comăniciu, colaborarea cu instituţiile de învăţământ, cu serviciile sanitar-veterinare şi cu organizaţiile profesionale veterinare.