Stadion: Vașcău

Spectatori: aproximativ 200

Marcatori: Buștea 2, Ciuciu 38

Cartonașe galbene: M. Sabău, S. Micula / Pereț, Țîrlea

Biharea: Indrei – Lazăr (69 Deva), S. Micula, Balș (25 Bulcău), Hulber, Teaha, A. Sabău (76 Lazea), M. Sabău (46 A. Micula), Monea, O. Pașca (83 Bursașiu), A. Ienciu.

Antrenor: Dorin Boca.

CSC: Brisc – Teșan (46 Avram), Ciuciu, Ciorba, Pereț (56 Iova), Șerb, R. Țârlea, Lakatos, Buștea, Iambor, D. Cuc.

Antrenor: Adrian Iova.

Arbitri: Radu Bitea - la centru;  Marius Matica și George Urs - asistenți.

Observator AJF Bihor: Mircea Bărcan.

 

Afluență mare de spectatori la acest derby din seria secundă a Ligii a V-a, în care vășcuanii ținteau doar victoria pentru a rămâne în postura de lideri, în timp ce oaspeții vizau şi ei trei puncte pentru a nu pierde contactul cu primele clasate.

 

A rezultat o partidă deosebit de spectaculoasă, în care câștig de cauză a avut echipa oaspete care a „beneficiat” de un cadou nesperat încă din startul partidei. O gafă impardonabilă a defensivei gazdă a fost prompt speculată de Buștea (2), care a dechis scorul (0-1) spre uluiala suporterilor vășcăuani, însă spre bucuria galeriei oaspeților care și-au însoțit favoriții la această întâlnire cu implicații majore la vârful clasamentului.

După acest „scurtcircuit” gazdele pur și simplu au fost de nerecunoscut, iar cele două acțiuni în suprafața adversă au fost fără eficiență, șuturile lui Monea (21) și A. Ienciu (23) ocolind spațiul porții. Din nou oaspeții au jubilat când lovitura precisă de cap a lui Ciuciu (38) a scuturat plasa (0-2), stabilind atât scorul la pauză cât și cel final.

 Repriza a doua a aparținut vășcăuanilor, însă dominarea sufocantă a fost fără rezultat, fiindcă portarul Brisc a făcut minuni, salvând incredibil câteva situații clare de gol. A. Ienciu (51), A. Micula (57), A.Sabău (60) și Bulcău (66) au fost fără șansă, pentru ca Avram (70) la cealaltă poartă să zguduie bara transversală. După ce Monea (72) și Deva (74) au avut două bune oportunități, Ciuciu (77) a trimis puțin alături, pentru ca „tăvălugul” gazdelor să fie oprit pe final de meci de imbatabilul Brisc prin câteva intervenții de mare efect la ocaziile clare avute de Lazea (83), A. Ienciu (85), Monea (88, 90+2). Ca o curiozitate, pentru amatorii de statistică, vășcăuanii au înregistrat a doua înfrângere stagională cu același arbitru la centru, Radu Bitea, însă prestația lui nu poate fi pusă la îndoială, din contră arbitrajul a fost echidistant. A surprins plăcut sportivitatea jucătorilor pe teren, cât și a spectatorilor din tribună în ciuda mizei jocului.