Cel mai aşteptat meci din Campionatul Judeţean de Minifotbal s-a jucat luni seara la Baza Tineretului între ocupantele primelor două locuri, AEK Oradea şi Panoramic. După o partidă spectaculoasă, foarte disputată, cu ocazii şi ratări multe, campioana ediţiei trecute s-a impus cu 2-1 (1-1), având acum cinci puncte avans faţă de adversara sa. 

 

Contrar aşteptărilor, Panoramic a început mai bine jocul şi a marcat repede după doar patru minute prin Claudiu Copil (0-1). Scăpată cu bine din câteva momente dificile, AEK a egalat după zece minute în urma unui şut al lui Sfârlea la care Borzescu a deviat mingea în propria poartă (1-1). Balanţa putea înclina fie într-o parte, fie în alta, dar până la urmă câştig de cauză a avut echipa mai experimentată şi mai insistentă în partea secundă. AEK a dat lovitura decisivă în penultimul minut de joc, când Ianc, inspirat trimis în teren de managerul Spiridon Baltsavias, a reluat mingea în poartă din apropiere (2-1).

AEK Oradea şi-a consolidat astfel primul loc la finalul sezonului regulat. Competiţia va continua cu play-off-ul în care primele şase echipe vor intra cu punctajul înjumătăţit şi se vor confrunta, tur-retur. După cele zece etape suplimentare ocupantele primelor două locuri vor avea drept de participare la Campionatul Regional Nord-Vest, programat chiar la Baza Tineretului.

AEK Oradea: Gheţe - Fl. Lazăr, Sfârlea, Letan, Fărcuţa, S. Zadori, S. Ianc, Pocian, Dobrescu, M. Pop, Indrieş.

Panoramic: A. Borbiu - Ferik, Şumălan, Ienciu, Borzescu, Cl. Copil, Ad. Olariu, Mociar, Costa.