Singura reprezentantă a Bihorului în Liga a III-a a reluat ieri pregătirile pentru ediţia de campionat 2016-2017. La renuire, antrenorul Călin Cheregi a avut la dispoziţie cam aceiaşi jucători pe care s-a bazat sezonul trecut.

 

Din vacanţă au revenit 19 jucători. A absentat, nemotivat, Florentin David, iar lui Beniamin Boka i-a expirat contractul. Prezent la teren, Lucian Todea nu s-a antrenat din cauza unei probleme medicale. Singura noutate a fost Sergiu Șendruțiu, un fundaş central născut în 1999 aflat în probe.

„Continuăm proiectul început anul trecut, creșterea și promovarea tinerilor. Avem jucători doriți de Liga a II-a, Darius Costea a și plecat la Luceafărul, iar următorul este Sergiu Ban, care va merge în pregătiri cu o echipă de ligă secundă”, a declarat președintele lui CS Oșorhei, Alex Krenek. La prima ședință de pregătire au mai fost prezenți Ioan Pop și Ionuț Gligor, primarul, respectiv viceprimarul comunei Oșorhei.

CS Oșorhei se va pregăti o perioadă pe plan local, după care va intra în cantonament. Intervalul în care se va desfășura stagiul centralizat va fi stabilit în funcție de data la care va debuta noua ediție de campionat.

LOTUL ECHIPEI CS OȘORHEI

Portari: Cosmin Hava, David Kiraly, Hyged Roland

Fundași: Coriolan Chiș, Alex Pintea, Sebastian Remeș, Sebastian Borșa, George Cornea, Darius Terebenț

Mijlocași: Lucian Todea, Iulian Cuc, Sergiu Ban, Vali Petricău, Mădălin Selegian, Denis Balogh

Atacanți: Ovidiu Popa,  Marius Hosu, Bogdan Chișvasi.

Antrenori: Călin Cheregi (principal), Ionuț Moise (secund) și Nicolae Petre (portari).