Sâmbătă seara, la Hotelul Internaţional din Băile Felix, va avea loc a VIII-a ediţie a balului caritabil organizat de Clubul Lions Oradea.

Clubul Lions Oradea a fost fondat în urmă cu zece ani, iar în 2003 a fost fondat şi Lions Club 22, un club format exclusiv din femei. Cele două cluburi numără 78 de membri, la care se adaugă şi membrii Clubului Leo, în componenţa acestuia intrând doar tinerii. La nivel internaţional, clubul a fost fondat în 1917, fiind unul dintre cele mai mari cluburi din lume. Mişcarea lionistă este dedicată salvării celor mai puţin norocoşi. Numele vine de la "Liberty, Intelligence, Our Nation's Safety" (libertate, inteligenţă, siguranţa naţională). Tocmai pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie, Clubul Lions Oradea organizează anual, în prima decadă a lunii martie, un bal, având ca scop colectarea de fonduri pentru susţinerea programelor clubului, de această dată el fiind organizat pe 1 martie.
În ceea ce priveşte programul balului, preşedintele clubului, Liviu Lupea, nu a dorit să oferea prea multe detalii, preferând ca totul să rămână secret. "Nu pot să dau prea multe detalii despre momentele artistice din cadrul balului, dar printre invitaţi se numără A.G. Weinberger", a declarat Liviu Lupea.