Centrul de Plasament nr. 2, din Oradea, aflat în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Bihor, a găzduit, zilele trecute, un turneu de fotbal, la care au luat parte mai multe echipe din Oradea şi Bihor.

La această competiţie, derulată sub egida Fundaţiei Special Olympics, s-au întrecut elevi de la următoarele unităţi de învăţământ: Şcoala de Arte şi Meserii "Ioan Bococi", Şcoala de Arte şi Meserii "George Bariţiu", Şolile Speciale nr. 1, 2 şi 3 din Oradea, Şcolile cu clasele I-VIII din Popeşti şi Tileagd, precum şi tinerii de la Centrul de Plasament nr. 2 din Oradea. În final, au fost desemnaţi şi câştigătorii. Astfel, locul I a fost obţinut de tinerii de la CP 2 Oradea, locul II, de SAM "George Bariţiu", iar locul III, de Şcoala specială nr. 1 din Oradea. Ei au fost răsplătiţi cu cupe, toţi participanţii primind diplome şi pachete cu dulciuri.
Organizatorul evenimentului a fost Darius Pantea, consilier sportiv în cadrul CP 2, turneul fiind arbitrat de Dorin Mudura, arbitru de Liga I.