Clubul Sportiv "Exclusive" Oradea se poate mâdri cu o serie de rezultate la concursurile din ţară şi din străinătate. Prin sportivii săi de performanţă, clubul a obţinut un număr de zece medalii de aur, patru medalii de argint şi trei medalii de bronz la concursurile la care a participat anul trecut. Antrenori sunt Oana Floruţ şi Florin Culda, multipli campioni naţionali la diferite categorii de dans sportiv.

Totodată, clubul a mai înregistrat 17 clasări în semifinale la diferitele concursuri organizate în ţară şi în străinătate. În plus, antrenorii clubului ţin să remarce ocuparea unui onorabil loc 45 la cel mai puternic concurs de dans sportiv din lume, organizat anul trecut la Stuttgart, German Open Championship. Clubul Sportiv "Exclusive" a fost reprezentat de perechea George Gug şi Andreea Marţi. În acest an, palmaresul clubului orădean s-a îmbogăţit cu 18 clasări în finale, în urma cărora sportivii noştri au obţinut şapte medalii de aur, o medalie de argint şi cinci medalii de bronz. Ca urmare a participării la Campionatul Naţional al României de la Bucureşti, cinci perechi din cele şase cu care s-a prezentat clubul orădean au ocupat un loc în finală şi în semifinale. Astfel, cinci perechi ale Clubului Sportiv "Excluvive" fac astăzi parte din lotul naţional al României la dans sportiv, fapt fără precedent pentru un club sportiv din România. Cel mai bun loc a fost obţinut de perechea George Gug şi Andreea Marţi, care au ocupat locul trei la categoria open latino 10-11 ani. ホn plus, ei au participat în acest an, pentru a doua oară, la cel mai puternic concurs de dans sportiv din lume, organizat la Stuttgart - German Open Championship, perechea de sportivi orădeni clasându-se pe locul 50 dintr-un total de 107 perechi.

Clubul Sportiv "Exclusive" organizează începând de marţi, 21 septembrie, noi cursuri de dans pentru toate vârstele. Înscrieri se pot face direct la sediul JCC, marţea şi joia, între orele 16.30-21.00, sau la telefoanele 0740-026.831 (Oana), respectiv la 0743-85.96.11. Detalii pe site-ul www.exclusivedance.ro.