Mijlocaşul Cristian Tănase a semnat un contract pe cinci ani cu Steaua Bucureşti. În schimbul internaţionalului în vârstă de 22 de ani, FC Argeş se alege cu 1,8 milioane de euro plus 50% din valoarea unui transfer ulterior.

"Sunt bucuros că s-a rezolvat până la urmă. Am semnat un contract pe cinci ani cu Steaua. Mă bucur că s-au înţeles şi cluburile, că m-am înţeles şi eu cu Steaua. Nu îmi doream neapărat un transfer în străinătate. Vroiam să fie bine pentru toată lumea", a spus Tănase, care a mai fost curtat şi de FC Koln, care ar fi oferit doar 2 milioane de euro.
Mijlocaşul a precizat că mai are câteva zile de recuperare după accidentarea suferită. "Nu o să fac încă antrenamente cu Steaua pentru că mai am încă câteva zile de recuperare, de alergări uşoare", a mai spus el.
Antrenorul echipei Steaua, Cristiano Bergodi, a spus că mijlocaşul piteştean se încadrează perfect în strategia de viitor a clubului. "Tănase este un jucător foarte bun, cu multe calităţi şi cred că poate ajuta echipa, aşa cum au făcut-o şi ceilalţi fotbalişti veniţi în această vară. Faptul că este tânăr, talentat şi, mai ales, român, este un avantaj pentru el, deoarece se încadreaza perfect în strategia de viitor a clubului. Mă bucur pentru faptul că avem jucători de calitate, atât cei români, cât şi cei străini", a precizat Bergodi.