Câteva sute de orădeni au ales Ştrandul Ioşia pentru a petrece ziua de 1 Mai, care, în acest an, a coincis cu prima zi de Paşti.

De duminică, 1 mai, ştandul Ioşia şi-a redeschis porţile, după o perioadă în care Administraţia Domeniului Public Oradea a efectuat lucrări de reparaţii, de întreţinere, de modificare a traseului de apă geotermală, înlocuire a duşurilor defecte, reparaţii la sediul administrativ şi WC-uri, reparaţii şi vopsit la şase bazine, precum şi lucrări de igienizare. Cele câteva sute de orădeni care au ales să vină la Ştrandul Ioşia în 1 Mai au avut la dispoziţie patru bazine, dintre care unul pentru înot, celelalte pentru relaxare. De asemenea, au putut să joace volei sau tenis cu piciorul. Nici mâncarea nu le-a lipsit, în ştrand fiind câteva unităţi de alimentaţie publică. Tarifele de intrare în ştrand sunt la fel ca anul trecut: 6 lei pentru pensionari, elevi şi studenţi şi 12 lei pentru adulţi.

Ştrandul Ioşia este deschis între orele 9.00 – 21.00, cu închiderea casieriei la ora 20.00. Programul de funcţionare este valabil până la sfârşitul sezonului estival, adică până la data de 30 septembrie.