Lume, lume! Expomariage, cea mai mare expoziţie dedicată nunţii, şi-a deschis porţile, începând de ieri, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea. Sunt prezente 50 de firme din ţară, din toate domeniile: modă, bijuterii, invitaţii de nuntă, organizări de nunţi, decoraţiuni, frumuseţe, coafură, machiaj, divertisment etc. Expoziţia este organizată de revista Mireasa, putând fi vizitată şi astăzi, 21 martie, între orele 10:00-20:00, respectiv mâine, 22 martie, între orele 10:00-18:00, preţul unui bilet de intrare fiind de 5 lei.

Expomariage Oradea a ajuns, în acest an, la ediţia a IV-a. În aceste zile, tinerii pot admira şi achiziţiona rochii elegante, bijuterii, pot descoperi noile trenduri în decorarea sălilor şi meselor de recepţie, fascinante aranjamente florale, culminând cu magicul buchet de mireasă. Nici partea de servicii oferite pentru nuntă nu lipseşte. Fotografi, cameramani, creatori de invitaţii de nuntă, artificieri, organizatori de petreceri şi stilişti îşi prezintă serviciile, fiind la dispoziţia viitorilor miri cu sfaturi şi îndrumări preţioase. În plus, Expomariage este o oportunitate şi pentru creatori să-şi lanseze noile colecţii pe anul 2009, venind cu ultimele noutăţi în domeniu. Spre exemplu, dacă doriţi să aflaţi ultimele tendinţe în materie de rochii de mireasă, trebuie să ştiţi că cea mai importantă tendinţă pentru anul acesta este reprezentată de rochiile drepte, atent tăiate, cu trena supradimensionată.
Chiar dacă tinerele au visat încă din copilărie la o rochie gen prinţesă, cu straturi suprapuse de tull, anul acesta designerii recomandă rochiile ce urmăresc linia siluetei. "În ultimii ani, s-au cerut foarte mult rochiile simple, cu linii fluide, dar asta nu înseamnă că cele stil Empire nu sunt căutate", a menţionat Andrei Popa, PR manager la revista Mireasa.