Deși promovată în eșalonul al doilea al fotbalului românesc, Luceafărul Oradea și-a respectat blazonul și a învins cu 2-1 (0-1) în deplasare pe Unirea Dej la ultima apariție pe scena Ligii a III-a.

Cu toate că a avut în față o echipă cu jucători experimentați precum Nalați sau Bălțoi, orădenii au dominat jocul și au avut marile ocazii ale partidei. În ciuda acestui fapt, gazdele au deschis scorul în minutul 20 printr-o lovitură de cap trimisă din 4 metri de Nanou. Acesta a fructificat o centrare venită dintr-un corner executat de Nalați. Până atunci, Cigan irosise două situații bune de a marca, în minutele 2 și 13. „Luceferii” au încercat să egaleze până la pauză dar, rând pe rând, Roșu (șut în transversală de la 30 de metri în minutul 28), Balea (șut din interiorul careului în plasa laterală în minutul 40) și Ban (șut slab din careu în minutul 42 reținut de Sălăjan) au fost impreciși. Ceea ce era de așteptat s-a petrecut în partea a doua. Bihorenii au reușit să egaleze în minutul 54 atunci când portarul gazdelor a degajat în spatele lui Cigan, balonul ricoșând în plasă. În minutul 64 a venit golul victoriei înscris de Roșu care a finalizat cu șut o acțiune personală, mingea fiind ușor deviată de un adversar. Același Roșu în minutul 89, dar și Balea în minutul 87, ar fi putut majora diferența dar au irosit șansele avute.

Au marcat: Nanou 20 / Cigan 54, Roşu 64

Unirea: Sălăjan – Podină, Plaian, Kovacs, Ionescu, Pop, Ekollo, Nalați, Nanou (78 Bota), Muntean (63 Rogozan), Bălțoi (50 Blaj).

Antrenor: Alpar Meszaros.

Luceafărul: Goia – Balea, Bactăr, Hlinca, Radu – Feher, Ţegle, Balla (90+1 Chiş Toie) – Roşu, Cigan, (84 Arnăutu), Ban (69 Mihuţa).

Antrenor: Marius Popa.