Terenurile cu zgură ale TC Iris Ştei au fost, în perioada 24-27 septembrie, gazda turneului de categoria a IV-a, inclus în calendarul F.R.T., dotat cu Cupa Iris, ediţia a VIII-a.
Au participat peste 50 de tenismeni din Timişoara, Arad, Bucureşti şi, bineînţeles, Ştei. Meciurile au fost deosebit de spectaculoase şi aprig disputate, tinerii sportivi şteieni dedicând victoriile concetăţenilor lor, care, la sfârşit de săptămână, au sărbătorit cu fast Zilele oraşului Ştei. Dar iată clasamentele finale:
10 ani fete:
1. Roberta Kiraly - Armătura Zalău
2. Daria Bara - Iris Ştei
3. Maria Lengyel - SCM Deva
4. Beatrice Cuc - Profi Arad

10 ani băieţi
1. Andrei Carab - UT Arad
2. Robert Bucătaru - Iris Ştei
3. Răzvan Varga - Iris Ştei
4. Sergiu Botoroagă - Profi Arad

12 ani băieţi
1. Andrei Zau - Voinţa Oradea
2. Raul Dicu - UTA Arad
3. Cezar Oşvat - Voinţa Oradea
4. Vlad Oniţa - AMEFA Arad

14 ani fete
1. Anabela Betea - TC Bucureşti
2. Carina Avram - Dyadora Timişoara
3. Larisa Ghiritt - AMEFA Arad
4. Bianca Sabău - Iris Ştei

14 ani băieţi
1. Cătălin Gherdan - Frontiera Oradea
2. Vlad Şimon - Speranţa Oradea
3. Mihai Luca Cocoş - Frontiera Oradea
4. Sergiu Ban - Sănătatea Oradea

16 ani fete
1. Diana Vlad - Profi Arad
2. Denisa Milian - Voinţa Oradea
3. Teodora Iancu - BT Cluj-Napoca
4. Sorina Boldi - Iris Ştei

16 ani băieţi
1. Ionuţ Urda - Voinţa Oradea
2. Ştefan Tudor - Iris Ştei
3. Vlad Dinu - Iris Ştei
4. Alexandru Hus - Speranţa Oradea
S-au mai acordat două premii întâi de consolare, pentru Raul Fritea, de 12 ani, şi Klaus Herle Schmidt, de 14 ani, ambii de la Iris Ştei.
Acest turneu a fost supervizat de timişoreanul Ovidiu Şola, arbitru internaţional, care a apreciat organizarea deosebită a competiţiei. De altfel, Călin Bara, preşedintele antrenor, doreşte să mulţumească pe această cale, împreună cu sportivii, Primăriei şi Consiliului Local, dlui Alin Guler - administrator la SC Koromia Farm, pentru sprijinul acordat, contribuind astfel la reuşita acestui turneu.
În altă ordine de idei, campioana naţională la dublu fete - categoria 14 ani, Irina Maria Bara, legitimată la CT Iris Ştei, va participa, în perioada 1-5 octombrie, la Napoli, în Italia, la Masters 16. Interesant şi, în acelaşi timp, antrenant, este faptul că dintre cele opt sportive europene participante, patru sunt românce, antrenoarea federală Alina Tecşor (fostă antrenoare a Soranei Cârstea), conducătoarea delegaţiei, mai avându-le în lot pe Elena Cadar, Simona Ionescu, Andreea Bădileanu, toate din Bucureşti. Fiind obişnuiţi ca, la întoarcerea de la puternicele turnee internaţionale, la care au participat până acum, să primim numai veşti bune, sperăm că şi acum Irina şi compatrioatele sale ne vor aduce numai satisfacţie. Cu ocazia Zilelor oraşului Ştei, tânăra sportivă şteiancă Irina Maria Bara (foto) a devenit proaspătă cetăţeancă de onoare a Şteiului, rezultatele ei excelente fiind apreciate ca atare.