Claudiu Bleonţ, în spectacol la Oradea
Luni, 30 martie, de la ora 18:30, pe scena Casei de cultură a Sindicatelor din Oradea, va fi prezentată piesa "Vinerea verde", de D. R. Popescu, avându-i în distribuţie pe Claudiu Bleonţ, Irina Ivan, Dorin Andone etc. Este vorba de un spectacol montat de Teatrul Nud Timişoara, Teatrul de Comedie din Bucureşti şi ARCUB, regia fiind semnată de orădeanul Ioan Ieremia. Preţul unui bilet de intrare este de 50 de lei.

Festivalul "Primăvara poeţilor"
În cadrul evenimentului, astăzi, 27 martie, de la ora 11:00, va avea loc o întâlnire a poeţilor cu bătrânii de la Fundaţia Consistoria Efrem Beniamin din Oradea. Seara, de la ora 18:00, în cadrul Librăriei Galaxia Gutenberg, este programată relansarea cărţii lui Ion Davideanu, urmată de un maraton literar. Festivalul se va încheia sâmbătă, 28 februarie, de la ora 12:00, tot la librărie, cu un atelier literar ad-hoc, prezentat de elevii de la "Clubul de poezie Sala 07", al Colegiului Naţional "Emanuil Gojdu".

Ierusalim - trecut, prezent şi viitor
ASTRADROM - filiala Bihor organizează conferinţa cu tema "Ierusalimul - trecut, prezent şi viitor", susţinută de monahia Ecaterina Fermo din Ţara Sfântă. Evenimentul se va desfăşura luni, 30 martie, de la ora 18:00, la Teatrul "Arcadia", sub Pasajul Vulturul Negru, iar a doua zi, marţi, în sala mare a Primăriei din Beiuş, tot de la ora 18:00.