Artista britanică Adele, care a fost invitată să cânte la gala din acest an a premiilor Oscar, a decis să apeleze la hipnoterapie pentru a scăpa de trac.

Adele va cânta la gala premiilor Oscar - programată la Los Angeles, pe 24 februarie şi difuzată live în peste 225 de ţări - tema muzicală a celui mai recent film "James Bond", "Skyfall", nominalizată la categoria "cel mai bun cântec". Însă cântăreaţa britanică suferă de atacuri de panică şi insomnii, iar prietenii i-au recomandat să facă hipnoterapie pentru a scăpa de emoţiile de pe scenă. "A făcut repetiţii pentru show, cu orchestra, dar nimic nu o poate calma", a spus o sursă apropiată artistei. "A fost atât de nervoasă înainte de gala Grammy de anul trecut, încât i s-a făcut rău înainte de a urca pe scenă. Nu vrea să se repete acest incident", a mai spus sursa.

Adele Laurie Blue Adkins, cunoscută ca Adele, este cântăreaţă şi compozitoare. Ea a debutat la 19 ani şi s-a bucurat de un real succes comercial, fiind apreciată şi de criticii muzicali. Adele a fost prima artistă care a primit premiul Critics' Choice la BRIT Awards, iar în 2012 a câştigat şase premii Grammy. Până în prezent, ea a lansat pe piaţă două albume, "19" şi "21". Adele, a cărei siluetă este departe de a fi una standard în showbiz, are o voce excepţională. Artista nu s-a ferit să vorbească despre suferinţele sale în dragoste în melodii precum "Someone Like You" şi "Rolling in the Deep".