În colaborare cu școlarii și preșcolarii din unităţile de învăţământ din Oradea, anual, în vacanța de vară, a fost organizată tabăra „Ceata lui Pițigoi”. Tabăra își va relua programul pentru școlari și preșcolari începând de sâmbătă, 1 octombrie, de la ora 10.00, în Orășelul Copiilor.

„Considerăm că activităţile ocupaţionale  din atelierele de creație, atelierele de lectură, concursurile sportive şi jocurile oferite participanţilor au fost apreciate de copii și de părinţii lor. Acest fapt justifică continuarea organizării taberei, la fel ca în anii anteriori pandemiei, în fiecare zi de sămbătă, în Orășelul Copiilor”, anunță Miorița Săteanu, coordonatoarea proiectului.

În acest context, sâmbătă, 1 octombrie, va avea loc deschiderea oficială, de la ora 10.00, în spațiul oferit de Orășelul Copiilor, în sala de la parter. Întâlnirea va avea loc în fiecare zi de sâmbătă din perioada anului școlar 2022/2023, de la ora 10.00 până la ora 13.00. Menționăm că activitatea este gratuită și se adresează copiilor cu vârsta între 5 și 14 ani, fiind coordonată de cadrele didactice și de organizatoarea taberei Ceata lui Pițigoi.

Activităţile vor fi susținute de cadre didactice pensioare - Ecaterina Drăgoi, Nela Axente, Angelica Șandor, Rodica Florina Denuț, Maria Elvira Vancea, iar director de tabără este prof. Ecaterina Grecu.             

„Mulțumim anticipat pentru încrederea acordată și sprijinul oferit de către părinții copiilor, școlarilor și preșcolarilor care vor participa la acestă tabără, Ceata lui Pitigoi, începând cu data de 1 octombrie”, a precizat Miorița Săteanu.