Florin Haiaș, George Onaca și Casian Toth, studenți ai Facultății de Inginerie Managerială și Tehnologică (IMT) a Universității din Oradea, au ocupat locul III la secțiunea „Automotive CAD”, a concursului internațional studențesc de inginerie a autovehiculelor „Prof. univ. ing. Constantin Ghiulat”. Orădenii au mai primit o mențiune în cadrul aceluiași concurs.

Cea de-a XXXIII-a ediție a Congresului Internațional Anual al Societății Inginerilor de Automobile din România, în domeniul Ingineriei Autovehiculelor și Transporturilor, s-a desfășurat, la început de noiembrie, în Capitală. În acest cadru a avut loc și etapa finală a Concursului internațional studențesc de inginerie a autovehiculelor „Prof. univ. ing. Constantin Ghiulat”. Jurizarea finală a concursului a plasat pe podium o echipă a Universității din Oradea, un al doilea echipaj bucurându-se de mențiunea specială a organizatorilor.

Studenții de la Facultatea de Inginerie Managerială și Tehnologică (IMT), specializarea Autovehicule Rutiere, au ocupat locul III la secțiunea „Automotive CAD - CATIA - ediția a VI-a”, organizată cu sprijinul AKA Automotiv. Echipa ocupantă a locului III este formată din studenții: Florin Haiaș, George Onaca și Casian Toth.

Orădenii de la IMT au primit și o mențiune în cadrul aceluiași concurs, desfășurat la Universitatea Națională de Știință și Tehnologie Politehnica București. Șerban Sferle, Darius Petre și Florin Vila s-au bucurat de Mențiunea specială a secțiunii „Dinamica autovehiculelor - ediția a IX-a”, organizată cu sprijinul AVL România.

Concurenții orădeni au fost pregătiți de cadrele didactice din cadrul Departamentului de Inginerie Mecanică și Autovehicule: ș. l. dr. ing. Bogdan Țolea și as. drd. ing. Florin Scurt.