Momente emoționante joi, 8 februarie, în Aula Magna a Universității din Oradea. Aflat la final de mandat, vechiul senat al Universității din Oradea s-a întrunit în ultima sa ședință.

De această dată, întâlnirea a avut un singur punct pe ordinea de zi, validarea rezultatelor alegerilor pentru noul Senat al Universității din Oradea. Votul a fost unanim. Conf. univ. dr. Aurel Căuș, președintele încă în funcție, a afirmat că „momentul este emoționant. În egală măsură, unul trist și unul plin de bucurie. Un mandat se încheie și un altul începe... Vreau să le mulțumesc tuturor colegilor și să afirm, încă o dată, că am lucrat foarte bine împreună”.

Președintele Senatului Universității din Oradea, împreună cu vicepreședintele, prof. univ. dr. Victoria Bogdan, și cu cancelarul general, conf. univ. dr. Ioan Țarcă, au înmânat Diplome de Merit, foștilor senatori.

La puțin timp după acest moment, a avut loc și prima ședință a noului Senat la Universității din Oradea – for ales pentru un mandat de cinci ani, 2024 – 2029.

Președintele Senatului Universității din Oradea urmează să fie ales de colegii validați ieri, la proxima ședință a forului academic, programată să aibă loc la sfârșitul acestei luni.