Școala Gimnazială „Aurel Pop” din Oșorhei a primit, recent, vizita a două reprezentate lae BCR - Ramona Caiser și Mihaela Miheș. Evenimentul a avut loc în cadrul proiectului Școala de bani”, derulat de Banca Comercială Română.

Banca Comercială Română, prin „Școala de bani”, declară octombrie „Luna educației financiare”, pregătind un program intens de educație financiară pentru toți cei interesați, în cadrul căruia sunt organizate, zilnic, ateliere de educație financiară.

„Luna educației financiare” este un demers inedit, ce face parte din proiectul „Școala de Bani”, având ca scop sprijinirea populației în vederea accesării de informații financiare utile pentru îmbunătățirea stilului de viață.

Școala Gimnazială „Aurel Pop” din Oșorhei s-a bucurat, recent, de vizita doamnei director al sucursalei BCR, Ramona Caiser, și a doamnei Mihaela Miheș. Evenimentul a avut loc în cadrul proiectului mai sus amintit, adus pe plan local de prof. Florina Toma, alături de prof. Laura Pop, Claudiu Burlou și de directorul școlii, Adrian Mohuț.

Elevii au fost antrenați în dialoguri și jocuri, prin care Ramona Caiser le-a întărit promisiunea că fiecare elev poate fi un responsabil financiar bun. Activitatea s-a bucurat și de un moment dulce, prin implicarea celor două doamne, care a constat în oferirea de bomboane tuturor participanților.

Eleva Mihaela Rogojan, din clasa a VI-a B, a declarat că: „este foarte important să avem educație financiară de la vârstă fragedă, pentru a ne putea împlini visurile și pentru a ne putea bucura de o calitate mai bună a vieții”.

Eleva Sefora Vid, din clasa a VI-a B, a rămas plăcut surprinsă de activitate, și a afirmat că și-a „îmbogățit vocabularul cu termeni precum: buget, depunere bancară, retragere bancară, dobandă, economisire, investiție - termeni ce nu ar trebui să lipsească din vocabularul nostru”.

„Mulțumim, pe această cale, celor două doamne, care ne-au transmis multe informații interesante și utile. Le mai așteptăm, cu drag, în școala noastră, și cu altă ocazie!”, au transmis gazdele evenimentului.