Un nou an a început, aducând noi oportunități pentru studenți. Cei care doresc să iasă din anonimat și să aibă parte de o experiență unică sunt invitați să se înscrie în AIESEC.

Proaspeții veniți au posibilitatea de a-și dezvolta acele soft skill-uri pe care companiile le caută, de a-și mări network-ul, de a-și crea relații profesionale, de a activa în sfera business-ului și de a-și îmbogăți CV-ul, de a lucra în echipe și a-și dezvolta abilități de lider.

În această perioadă activitatea AIESEC se desfășoară online, ședințele având loc virtual, oferindu-le celor interesați posibilitatea de a se implica din confortul propriei locuințe.

„Atunci când contextul pandemic va permite, vom desfășura și activități fizice. Dacă această propunere îți surâde, atunci poți să te înscrii la acest link join.aiesec.org.ro. Contact Tentiș Ioana 0749.463.949”, se afirmă într-un comunicat al AIESEC.

AIESEC este o organizație dedicată tinerilor cu vârste cuprinse între 18 și 28 de ani, care facilitează dezvoltarea personală prin realizarea schimburilor de experiență în domeniul voluntariatului și în cel profesional, prin intermediul internship-urilor.