Școala Gimnazială „Nicolae Bălcescu” din Oradea a găzduit joi, 27 februarie, un atelier de mărțișoare special, organizat în pregătirea sărbătorii de 1 Martie.

Aflat la cea de-a doua ediție, evenimentul a reunit aproximativ 70 de persoane: elevi, părinți, frați și bunici, care au pregătit, pe holul școlii, zeci de mărțișoare, frumos colorate, realizate din suflet pentru suflet. Micile simboluri ale primăverii vor fi distribuite unor cămine de bătrâni, Asociației Hipoacuzicilor, Mănăstirii Sfintei Cruci și Centrului Școlar de Educație Incluzivă, cu ocazia sărbătorii de Mărțișor.

Atelierul a fost coordonat de profesoarele Simona Bunta și Stela Tăut, de la Școala „Nicolae Bălcescu”, iar materialele necesare bunei desfășurări a activității au fost asigurate de părinții elevilor din clasa a III-a B. Atmosfera degajată, prietenoasă, dar și frumoasele ii purtate de participanți în timpul activității au constituit ingredientele perfecte pentru succesul evenimentului.

„Atelierul de mărțișoare se află la cea de-a doua ediție. Avem experiența anului trecut, când am oferit, în nouă locații diferite, peste 500 de mărțișoare, aducând bucurie în sufletele beneficarilor, care au fost încântați de aceste daruri ale primăverii”, ne-a declarat prof. Stela Tăut.