Izvorul Cociuba Mare - Biharea Vaşcău 2-2

Teren: Izvorul

Gazon: moale,desfundat

Spectatori: 55

Marcatori: Tule 36, Cseh 40 / Bălăcel 60, A. Bara 70 (11 m)

Remarcaţi: Pavel, Şut / M. Sabău,Bălăcel

Cartonaşe galbene: C. Iova / Crişan, Pădurean(2)

Eliminat: Pădurean 80 - cumul de cartonaşe galbene

Izvorul: Şut - Stanciu, M. Costea, Pantea, Cseh (81 Oniţa), C. Iova (83 I. Irimie), Pavel, Moldovan (76 Zgârdău), Balint, Matica, Tule. Antrenor: Ioan Dehelean.

Biharea: Pârle - M. Sabău, M. Merce, Crişan, Haica (90+2 Stan), Iovan (83 Teglaş), Bursaşiu, Pădurean, Bălăcel, A. Bara, F. Merce. Antrenor: Ioan Sabău.

Arbitri: Vasile Cozac - la centru,asistat de Cristian Bologan şi Sergiu Albu. Observator A.J.F.: Sebastian Moisin.

La juniori: 1-1.

 

În duelul suferinţei din Liga a IV-a ambele combatante au făcut mare risipă de efort, dorindu-şi cu ardoare victoria. Până la urmă, rezultatul de egalitate este dătător de speranţe în lupta pentru supravieţuirea în acest eşalon.

Vântul puternic a influienţat calitatea jocului, insă fiecare echipă a profitat pe rând de acest fenomen. Prima repriză a fost la discreţia gazdelor,care au ratat câteva ocazii prin Pavel (8, 13, 21), dar au şi punctat de două ori, prin Tule şi Cseh, astfel că oaspeţii au scăpat ieftin. Cu totul altele au fost datele problemei în partea secundă. Văşcauanii s-au trezit din letargie, au dominat partida, reuşind să evite înfrângerea. Balacel(60) a şutat puternic, iar vântul a dat o triectorie curioasa baonului şi din bara laterala a ricoşat în plasa (1-2). Bara(70) s-a dovedit din nou un bun executant a loviturilor de pedeapsă, egalând situaţia de pe tabelă (2-2). Oaspeţii putea chiar egala, dar Haica(81) a şutat pe lânga vinclu, iar Teglaş (90) a reluat din 6 metri, dar mingea l-a lovit în cap pe Şut. Puţinii spectatori s-au manifestat sportiv, aplaudând ambele echipe la final,care au practicat un joc curat în ciuda mizei.