După două eşecuri consecutive în seria a II-a a ligii secunde la fotbal (0-2, acasă, cu Jiul Petroşani şi 0-1, în deplasare, cu Unirea Alba Iulia), CF Liberty Salonta speră în obţinerea unui nou succes în partida cu Arieşul Turda, programată astăzi, de la ora 11.00, la Salonta.

După primul meci (cel de la Alba Iulia) pe banca tehnică a echipei CF Liberty, antrenorul Selymes Tibor s-a declarat nemulţumit de atitudinea unora dintre jucătorii săi. Astfel, pentru forma arătată în ultimele jocuri, Tegzeş şi Ianc vor rămâne în afara lotului de 18, până îi vor demonstra antrenorului că merită să revină "în cărţi" pentru titularizare. Pentru meciul de astăzi, cu Arieşul Turda, au "prins" lotul bulgarul Korudjev şi Sorin Olteanu.
În partida de astăzi, una pe care gazdele nu concep să nu o câştige, după cum ne-a spus managerul clubului salontan, Adrian Alexandrescu, CF Liberty ar putea evolua, la startul partidei, în formula: Amamoo - Lazar, Ibric, Lipă, L. Rus - Iambor, Mândru, Teodorescu, Caciora - Cr. Bud, Furdean (Bajner).
Partida de la Salonta va fi arbitrată de o brigadă timişoreană, avându-l la centru pe Tiberiu Lajos, ajutat de asistenţii Flavius Damaschin şi Ovidiu Maier. Observator FRF va fi Kanyaro Attila (Tg. Mureş).