Echipa feminină de polo a clubului Crişul Oradea a încheiat pe locul 2 Campionatul Naţional de junioare sub 19 ani, cu un bilanţ de zece victorii şi două înfrângeri. La ultimul turneu, desfăşurat la Bucureşti, orădencele au fost devansate de CSŞ 1 Bucureşti.

Până la meciul decisiv pentru titlu, echipa orădeană a învins, în cel de-al treilea turneu, cu 10-6 pe Victoria Chişinău, cu 12-6 pe Rapid şi 16-8 pe Torpi Târgu Mureş. Fetele antrenate de Liviu Garofeanu au cedat apoi cu 9-12 (1-3, 4-1, 1-4, 3-4) în finala campionatului  în faţa celor de la CSŞ 1. După un început slab (1-3), Crişul a avut o revenire în repriza secundă, conducând cu 5-4, dar n-a mai putut menţine ritmul după pauză. Marcatoarele echipei orădene au fost Laboncz Nikolett - 3 goluri, Antonia Vidican - 2 goluri, Oana Vidican, Brigitta Sucigan, Xenia Bonca și Vanesa Caba, câte unul.

CSS nr. 1 București a acumulat 33 de puncte, Crișul Oradea 30, Torpi Tg. Mureș 12, Rapid București 8 şi Victoria Chișinău 5 puncte.

Orădeanca Laboncz Nikolette a fost golgetera campionatului, iar Brigitta Sucian a fost inclusă în secţiunea junioarelor de perspectivă din competiţie.