Gazda primului turneu final, Crişul Oradea, a câştigat detaşat (26-4) jocul disputat ieri la Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu, în compania echipei Viitorul Cluj-Napoca. Meciul a contat pentru prima rundă a primului turneu final din cadrul CN de polo pentru juniori I la care participă 6 formaţii.

Principala contracandidată a orădenilor în lupta pentru titlul de campioană este Dinamo Bucureşti (deţinătoarea titlului), formaţie care, de asemenea, nu a întâmpinat nicio problemă în a-şi adjudeca victoria în partida cu Steaua, scor 12-4. În cel de-al treilea meci al primei runde, Triumf a depăşit CSŞ 1, cu scorul de 14-6, în disputa a două echipe din Capitală. Tot ieri, dar după închiderea ediţiei, s-a disputat runda a doua în care Crişul s-a duelat cu Triumf Bucureşti. Cele 6 echipe paricipante sunt: Crişul Oradea, Viitorul Cluj-Napoca, Dinamo, Steaua, Triumf şi CSŞ 1, ultimele patru sunt din Capitală. Echipa pregătită de Eugen Băjenaru va juca astăzi, de la ora 10.00, cu CSŞ 1 Bucureşti, şi de la ora 18.00, cu Steaua, în timp ce mâine, de la ora 11.00, va avea loc cel mai aşteptat meci, derby-ul cu Dinamo Bucureşti.

Marcatorii echipei Crişul în partida cu Viitorul Cluj: Cristian Seichei 3, Istvan Szabo 3, Andrei Drăghici 3, Antonio Alexandrescu 3, Norbert Gabor 3, Victor Kovats 2, Bogdan Remeş 2, Aron Pop 2, Andrei Podină 2, Şerban Mureşan 1, Cristian Dobre 1, Kristof Czirjack 1.

Antrenor: Eugen Băjenaru.