Accidentat în timp ce traversa regulamentar
Joi, la intersecţia străzii Roman Ciorogariu cu strada Nicolae Iorga din Oradea, un bărbat de 45 de ani, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în judeţul Bihor, nu a acordat prioritate de trecere pietonilor. Astfel, a accidentat o orădeancă de 65 de ani, care se angajase în mod regulamentar în traversarea străzii, pe marcajul pietonal. Cercetările în cauză continuă.

Adolescent acroşat
Pe strada Cartier Şoimul din Aleşd, un tânăr de 24 de ani, în timp ce conducea un moped, a acroşat un adolescent de 14 ani din Aleşd, care circula pe role din sens invers, pe partea stângă a direcţiei de deplasare. În urma accidentului rutier, minorul a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

A intrat în stâlp
Vineri, în Haieu, un şofer aflat la volanul unei autoutilitare înmatriculate în Bucureşti, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum - carosabil acoperit cu criblură. Astfel, în momentul în care a efectuat un viraj la stânga, autoturismul a derapat, a părăsit carosabilul şi a intrat în coliziune frontală cu un stâlp din gardul unui imobil. În urma evenimentului rutier, conducătorul auto a suferit diverse leziuni.