Cea de-a patra ediție a Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţa Socială a avut loc marți, 21 martie, la Ateneul Român din București. În urma nominalizării și a votului on-line, prin care a fost susținută de comunitatea orădeană, Ioana Ostahie, asistent social în cadrul Asociației Caritas Eparhial Oradea, a ajuns în etapa finală.

 

În seara de 21 martie, Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială a deschis cortina celei de-a IV-a ediţii în inima Bucureştiului, la Ateneul Român, în întâmpinarea a sute de zâmbete şi priviri nerăbdătoare. Gala celebrează an de an în România Ziua Mondială a Asistenţei Sociale prin premierea celor mai sârguincioşi asistenţi sociali, dar şi a celor care cu drag au contribuit la promovarea asistenţei sociale. Pe baza portofoliului de activitate din anul 2016, juriul a desemnat-o câștigătoare a premiului „Asistentul social din domeniul incluziunii sociale/economie socială” pe Ioana Ostahie, asistent social în cadrul Asociației Caritas Eparhial Oradea.

„O felicităm pe Ioana Ostahie pentru premiu și le mulțumim tuturor celor care au votat în etapa inițială, juriului și organizatorilor evenimentului - Colegiul Național al Asistenților Sociali”, transmit reprezentanții Caritas Eparhial Oradea.