Secţia de lupte greco-romane a fost reprezentată la etapele zonale ale Campionatului Naţional Şcolar. Competiţia fetelor a avut loc la Sfântu Gheorghe şi a consemnat un loc 2 obţinut de Mariana Buzaş (-49 kg), iar cea a băieţilor s-a disputat la Arad, unde aceştia au reuşit 5 clasări pe podium.

Luptătorii pregătiţi de profesorul Nelu Pop au înregistrat următoarele rezultate la "zonala" de la Arad: locul I - George Tărău (100 kg), locul al doilea - George Iuga (69 kg) şi Bogdan Rus (-42 kg), locul al treilea - Ciprian Serenciuc (69 kg) şi Flaviu Rus (-54 kg).

Fotbaliştii aşteaptă tragerile la sorţi

Pentru cele două echipe de fotbal ale liceului (Juniorii A şi Juniorii B) care au terminat campionatul pe aceeaşi poziţie (locul al treilea) vor urma competiţiile pentru stabilrea locurilor 3-6. Tragerea la sorţi va avea loc în perioada imediat următoare (10-17 mai).

Dan Matei spune DA la referendum

Prezent la conferinţa de presă, directorul liceului, profesorul Dan Matei, a ţinut să aibă un punct de vedere cu privire la referendumul în care cetăţenii oraşului Oradea şi ai comunei Sînmartin vor fi întrebaţi dacă doresc ca cele două localităţi să se unească. "Susţin acest proiect de unire a celor două localităţi, deoarece Sânmartinul, mai concret staţiunea Băile Felix, este un centru naţional de pregătire, refacere şi recuperare. Strict din punct de vedere al sportului o asociere ne conferă posibilitatea unor pregătiri superioare. Înainte de Revoluţie, în Băile Felix am avut ocazia să văd în cantonament lotul olimpic de fond şi semifond al URSS. Atlete precum Gabriela Szabo, Doina Melinte, Paula Ivan sau Maricica Puică şi-au pregătit competiţiile în staţiunea bihoreană.

Foarte multe echipe de fotbal au ales ca bază de pregătire Felixul. Personal aş putea spune că stăteam mai mult în Felix decât acasă pe vremea când eram la FC Bihor. Un alt motiv este distanţa dintre cele două localităţi care practic este de doar un kilometru în momentul de faţă", a argumentat Dan Matei, dorinţa sa de alipire la Oradea a comunei bihorene.

Alături de FC Bihor

Un alt punct de vedere, de data aceasta cu privire la soarta clubului FC Bihor, a mai fost exprimat de conducătorul de la LPS Bihorul. "Ar fi nevoie de o infuzie de capital pentru stingerea datoriilor pentru ca un club cu o vechime atât de mare să rămână în Liga a II-a. Sunt convins că, indiferent de decizie, judecata va fi una corectă. Ca om mi-aş dori ca FC Bihor să nu intre în faliment. Pentru sportul bihorean ar fi o mare prăbuşire ca un club ca FC Bihor să dispară. Strict sportiv, ca şi conducător al unui liceu de profil, îmi doresc ca elevii mei de la secţia de fotbal să aibă posibilitatea să promoveze la singurul club de performanţă din Bihor", a comentat Dan Matei cu privire la soarta FC Bihor.