În ciuda semieşecului, CS Bihorul Beiuş a trecut pe locul 2, după o serie de zece meciuri fără înfrângere.

Stadion: Francisc Matei

Spectatori: peste 150

Marcatori: Sebastian Zadori 25 (autogol) / Emeric Zadori 90

Cartonaș roșu: Keri 81

CS: Odobasianu - Szatmari, Tipea, Foghiș, Stan, Țirban (57 Gavriș, 71 B. Pirtea) , Mihuța (86 Maran), Fl. Popa (50 R. Pirtea), G. Popa, Mîndru, Mihoc.

Antrenor: Alin Popa.

Viitorul: Cr. Pop - Tocuț, Ienciu, Gergely, D. Raț, Keri, Ozovehe (79 A. Raț), E. Zadori, S. Zadori, Tranculov (55 Tranculov), Popa.

Antrenor: Ovidiu Lazăr.

Arbitri: Andrei Venter - la centru, Bogdan Bărar și Cristian Bologan - asistenți.

Observator AJF Bihor: Horia Buz.

 

Ultima apariție a beiușenilor pe teren propriu în acest tur a coincis cu un semieșec în fața unei grupări care a demonstrat o exprimare consistentă în special pe final de partidă, când, paradoxal, evolua în inferioritate numerică.

 

Beiușenii au scăpat printre degete cele trei puncte cu doar câteva zeci de secunde înainte de fluierul final deoarece „pasul înapoi” făcut pe final de meci s-a dovedit a fi o alegere neinspirată în fața unui adversar care evolua în inferioritate numerică. Nici chiar „semnalul” lui E. Zadori (84) care a irosit o mare ocazie, de la 10 metri de poartă, nu a fost „recepționat” de gazde, pentru ca tot el, în postură de cel mai bun jucător de pe teren, să profite de o pasă bine filtrată printre fundașii beiușeni aducând egalarea (1-1), pentru orădeni și mai mult răzbunând degajarea nereușită a fratelui său, Sebastian Zadori (25), care s-a oprit nefericit în propria poartă în prima repriză, când gazdele au deschis scorul (1-0). 

Prima repriză a debutat cu reflexul lui Odobasianu care a respins, ca la handbal, balonul expediat de E. Zadori (11) din interiorul careului mic, pentru ca, la cealaltă poartă Cr. Pop să aibă o intervenție salutară la lovitura liberă a lui Mîndru (13), în timp ce Mihoc (15) nu a prins cadrul porții cu o lovitură de cap. După deschiderea scorului am mai remarcat doar două lovituri de cap, ambele peste poartă, expediate de S. Zadori (37) și Ienciu (39).  Beiușenii au avut un start bun în partea a doua, însă G. Popa (53), din unghi, de la marginea careului mic, a țintit portarul advers, pentru ca Țirban (54), talonat de doi adversari, să șuteze în brațele aceluiași inspirat Cr. Pop.  Partida a avut câteva momente bune de liniște, singurul „deranj”, cât de cât, fiind provocat de Gergely (65) și Mihuța (77), dar fără a periclita serios porțile adverse, după care a urmat acel final nefast pentru beiușeni, care au trecut pe lângă egalare la ultima fază a jocului când Maran (90+3) a „corectat” un balon din interiorul careului mare, care a trecut puțin pe lângă stâlpul stâng al porții oaspeților. Nota 10 pentru publicul beiușean care la finalul partidei a aplaudat la scenă deschisă atât favoriții cât și oaspeții, dând dovadă de o sportivitate exemplară, una care nu putea fi trecută cu vederea, cum a fost de fapt și disputa din teren.

În ciuda semieşecului, CS Bihorul Beiuş a trecut pe locul 2, după o serie de zece meciuri fără înfrângere.