Berbecul

Astăzi veţi reuşi să obţineţi unele informaţii valoroase de care aveţi nevoie în cariera profesională. Ar fi bine să puneţi accent pe sarcinile simple, care nu vă răpesc prea mult timp. Acasă, vă aşteaptă o surpiză plăcută.

Taurul

În cazul în care vă aflaţi într-un impas sau sunteţi uşor frustrat în relaţia de cuplu, ar fi bine să vă îndreptaţi atenţia spre alte domenii, până când sentimentele vi se stabilizează.  Nu uitaţi să cereţi sprijinul familiei sau prietenilor apropiaţi.

Gemenii

Aţi putea avea parte de unele informaţii vitale, ce v-ar putea ajuta să avansaţi considerabil din punct de vedere financiar. Provocarea principală va fi aceea de a sorta informaţiile şi de a le aduce într-o formă practică, utilă.

Racul

Va fi vital să puteţi formula planuri pentru un nou proiect, astfel încât să împiedicaţi orice surprize neplăcute la locul de muncă. Înainte de a lua o decizie importantă de natură financiară ţineţi cont de urmări.

Leul

Aţi reuşit să dedicaţi mai mult timp celor dragi în ultima perioadă şi, din acest motiv, relaţiile personale par să se echilibreze şi să se clarifice. Indiferent de ce situaţii vor apărea la locul de muncă, veţi reuşi să rămâneţi concentrat.

Fecioara

Deşi aveţi intenţii ambiţioase, e posibil să reuşiţi cu greu să faceţi ce v-aţi propus, pentru că mai sunt unele proiecte nefinisate. Încercaţi să profitaţi de energia pe care o aveţi pentru a progresa, oricum sănătatea este excelentă!

Balanţa

Dacă simţiţi cu adevărat că sunteţi pregătit să aflaţi în ce situaţie sunteţi, uitaţi-vă în jur şi vedeţi cum răspund ceilalţi la comportamentul dumneavoastră. Onestitatea unei persoane din jur vă va ajuta să fiţi mai direct.

Scorpionul

Se pare că nu aţi fost chiar onest în ultima perioadă faţă de o persoană apropiată  şi,  dacă nu veţi decide să fiţi mai deschis, e posibil ca relaţia să fie serios afectată. Nimeni nu vă poate ajuta cu adevărat, cât timp nu-i permiteţi.

Săgetătorul

S-ar putea să vă simţiţi copleşit atunci când încercaţi să repuneţi pe picioare o afacere mai veche, în încercarea de a fructifica unele oportunităţi mai noi. Evitaţi să faceţi confesiuni unor colegi, dacă nu vreţi probleme.

Capricornul

Sunteţi foarte ambiţios şi e posibil să fiţi nevoit să vă mai temperaţi, atunci când veţi realiza că e nevoie să vă schimbaţi priorităţile. Puneţi-vă ideile pe hârtie şi mai aşteptaţi câteva zile dacă vreţi ca lucrurile să se clarifice.

Vărsătorul

Nu ezitaţi să oferiţi sfaturi celor din jur, mai ales dacă dumneavoastră credeţi că ei se îndreaptă într-o direcţie greşită. Dacă vă veţi face ordine în gânduri, veţi avea mai multe satisfacţii. Faceţi planuri pentru revederea cu o persoană dragă în viitorul apropiat.

Peştii

De dimineaţă vă puteţi aştepta la unele blocaje în activitate. Lucrurile se vor echilibra până spre mijlocul zilei, dacă vă veţi concentra doar la proiectele dumneavoastră. Faceţi economii, dacă vreţi să obţineţi nişte câştiguri.