După FC Bihor, care a cucerit titlul naţional la juniori A şi D, şi Luceafărul Oradea se poate mândri în acest an cu o clasare pe podium în Campionatul Naţional. Grupa de juniori A1, pregătită de Cosmin Brândaş, a terminat pe locul 3 întrecerea rezervată jucătorilor născuţi în anul 1990 şi mai tineri.

Câştigătoarele ligilor a IV-a ajunse în careul de aşi, Luceafărul Oradea, Sporting Piteşti, Elpi Constanţa şi Metalul Aiud, au disputat sâmbătă semifinalele la Mogoşoaia. Orădenii au fost învinşi de piteşteni cu 0-2, iar constănţenii i-au surclasat pe aiudeni cu 4-0. Ieri ar fi trebuit să fie ziua finalelor, dar vremea potrivnică (ploaie, furtună) şi starea terenului au făcut imposibilă disputarea lor. Astfel, organizatorii au decis ca locul 3 să revină, la golaveraj, Luceafărului, iar finala Sporting Piteşti - Elpi Constanţa să fie reprogramată la o altă dată.
"Adversarii ne-au dominat din punct de vedere fizic. Au avut în componenţă jucători mai mari ca vârstă decât noi şi masivi, care s-au adaptat mai bine unui joc de angajament, disputat pe un teren plin cu bălţi. La pauză scorul era egal, dar în prima parte a reprizei secunde am primit două goluri şi nu am putut să revenim, chiar dacă ne-am creat câteva ocazii importante. Oricum, şi locul trei pe plan naţional e o performanţă frumoasă", consideră antrenorul Cosmin Brândaş, care a început meciul cu S. Ghilea - Iercan, Butiri, Juca, Morar, Bocuţ, S. Cipău, Costea, Jurjac, Hodişan, Trofin. Pe parcurs au mai fost introduşi Szucs, Cornea, Irimuş, Abrudan.
Federaţia Română de Fotbal (FRF) i-a răsplătit pe orădeni cu o cupă, diplomă şi mingi.