Suspecţi identificaţi
Poliţiştii din Săcueni, împreună cu cei din Lugaşu de Jos, l-au depistat, miercuri, pe B.F., de 20 de ani, din Cadea, suspectat că ar fi pătruns prin efracţie în locuinţa unui consătean, de unde ar fi sustras diverse produse electronice în valoare de 500 lei. Tot miercuri, poliţiştii din Ineu l-au depistat pe localnicul L.A., de 20 de ani, bănuit că ar fi furat dintr-un imobil un televizor, un aparat DVD, diverse articole vestimentare şi încălţăminte în valoare de 800 lei. În ambele cazuri cercetările continuă.

Bihoreni urmăriţi penal
Miercuri, poliţiştii Compartimentului Criminalitate Judiciară din cadrul Poliţiei municipiului Oradea au început urmărirea penală faţă de mai multe persoane suspectate de săvârşirea unor fapte penale. Astfel, orădeanul P.M., de 23 de ani, este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, bănuit fiind că ar fi sustras diverse bunuri în valoare de 38 lei dintr-un supermarket din municipiu. Tânărul H.A., de 16 ani, din Valea lui Mihai, este cercetat sub aspectul savârşirii infracţiunilor de furt şi violare de domiciliu. Acesta ar fi sustras din curtea locuinţei unui orădean două biciclete, în valoare de 200 lei, prejudiciu recuperat. Orădeanul C.A., de 35 de ani, este cercetat pentru distrugere, după ce ar fi distrus oglinda retrovizoare a unui autoturism parcat pe raza municipiului Oradea, cauzând un prejudiciu de 200 lei. Şi V.M., din Oradea, este cercetat pentru furt calificat, acesta fiind suspectat că, în perioada august 2007 - februarie 2008, ar fi sustras de pe raza municipiului 20 de pubele din plastic pentru gunoi menajer, în valoare de 2100 lei, aparţinând unei societăţi comerciale.

Amenzi în Girişu de Criş
Poliţiştii din Girişu de Criş împreună cu lucrători din cadrul PPF Girişu de Criş au acţionat, miercuri, pe linia respectării prevederilor OG nr. 97/2005, privind evidenţa, domiciliul, reşedinţa şi actele de identitate. Astfel, au fost legitimate 34 de persoane, din care trei au fost conduse la sediul poliţiei şi au fost aplicate opt sancţiuni conţravenţionale, amenzi în valoare de 480 lei.