Sâmbătă, 26 noiembrie 2016 s-a desfăşurat în sala de sport din comuna Vadu Crişului cea de-aV-a ediţie a trofeului „Micii tenismeni”. 30 de participanţi între 5 şi 14 ani din Şuncuiuş, Vadu Crişului dar şi din Oradea s-au aflat pe tablorile de concurs ale turneului organizat în localitatea din Defileul Crişului Repede cu sprijinul primăriei şi a Colegiului Tehnic Nr.1 din Vadu Crişului. Gazdele au reuşit să asigure condiţii optime de joc, de la sala amenajată impecabil până la ospitalitatea desăvârşită oferită participanţilor care s-au putut delecta din bunătăţile oferite de organizatori.

Directorul tehnic al turneului, Mihaela Găvriluţ, a asigurat şi partea tehnică a competiţiei, ocupându-se de completarea tablourilor de concurs şi de tragerea la sorţi. S-a jucat sistem turneu, pentru ca fiecare participant să dispute cât mai multe meciuri. Partidele au fost de bun nivel tehnic, apreciate de părinţii şi bunicii care au venit să-i susţină pe jucători. Iată cum arată podiumul ediţiei a V-a a trofeului „Micii tenismeni”:

 

Categoria începători: 1. Rudolf Domocoş, 2. Dacian Chirilă, 3. David Haragoş;

Categoria 10 ani fete: 1. Aida Bodea, 2. Alexia Matei, 3. Diana Todoş;

Categoria 12 ani fete: 1. Miruna Erdei, 2. Diana Lazău, 3. Antonia Dobai;

Categoria 14 ani fete: 1.Camelia Şchiop, 2. Adriana Găvriluţ, 3. Diana Fabian;

Categoria 12 ani băieţi: Alexandru Mudura, 2. Alexandru Haragoş, 3. Koppany Juhasz

La final, concurenţii au primit, pe lângă diplome şi câte un cadou din partea organizatorilor. Câte o diplomă au primit şi cei care au făcut posibil, ca în doi ani, comunele Şuncuiuş şi Vadu Crişului să ocupe un loc pe harta tenisului românesc, ca şi copiii din mediul rural să poată visa frumos. Şi ce frumos este să te visezi o nouă Simona Halep sau un nou Roger Federer!

Toţi participanţii si-au dat întâlnire pe tablourile de concurs ale turneului naţional Trofeul Siroco, ediţia a VI-a, care se va disputa în perioada 18-24 februarie 2017 şi care va purta denumirea „Trofeul Defileul Crişului-Siroco”, pentru promovarea zonei turistice a defileului Crişului Repede.