Cluburile participante în Campionatul Judeţean de fotbal la juniori E şi D au fost invitate la un turneu în sală organizat de AJF Bihor şi Asociaţia Cavalerii Fluierului. La Cupa Moş Nicolae desfăşurată duminică la Oradea şi Paleu fiecare echipă a avut prilejul de-a disputa două meciuri, fără ca la final să fie întocmită o ierarhie pe baza rezultatelor înregistrate.  

 

Plăcerea copiilor de-a juca fotbal a primat în faţa rezultatului, rezultând meciuri frumoase în faţa unui public generos cu aplauze. „Prin această competiţie, organizatorii au dorit să ofere posibilitatea cât mai multor copii să facă mişcare, iar în acest scop au fost invitate să participe toate cluburile care au echipe angrenate în campionatele de juniori E şi D, organizate de către AJF Bihor. De asemenea nu s-a dorit stabilirea unui clasament sau decernarea unor premii speciale. Toate echipele şi toţi jucătorii participanţi au fost câştigători, fiind premiaţi în mod egal cu mingi, medalii, diplome de participare şi pungi cu dulciuri", a comentat Laurenţiu Danşa, preşedintele Cavalerilor Fluierului, care împreună cu Valer Vancea, şeful AJF Bihor, a premiat echipele care au evoluat la Arena „Antonio Alexe". Premierea copiilor care au evoluat la Paleu a fost efectuată de Petru Boros, secretarul AJF Bihor, Radu Bitea, vicepreşedintele „Cavalerilor Fluierului" şi Alexandru Herman, membru al Asociaţiei „Cavalerii Fluierului".

Turneul a fost organizat în baza unui proiect cu finanţare de la Consiliul Judeţean Bihor, cu sprijinul Primăriilor Oradea şi Paleu, a Clubului Sportiv Municipal Oradea şi cu ajutorul unor sponsori. Partidele au fost oficiate benevol de 16 arbitri tineri din cadrul CJA Bihor.

 

Arena Antonio Alexe"

JUNIORI E - grupa albastră:

Luceafărul Oradea  - CSC Sânmartin 6-0

CSŞ Salonta  - Viitorul Marghita  1-2

CSŞ Salonta - CSC Sânmartin 3-2, după lovituri de la 7 metri

Luceafătul Oradea - Viitorul Marghita 4-1

 

JUNIORI D - grupa verde

Viitorul Oradea  - CSM Oradea 3-5, după lovituri de la 7 metri

CS Bihorul Beiuş  - Phoenix Diosig 3-1

Phoenix Diosig - Viitorul Oradea 1-2

CSM Oradea - CS Bihorul Beiuş 2-1

 

 

Sala de sport din Paleu

JUNIORI E - grupa galbenă:

LPS Bihorul - Şoimii Oradea  1-0

Unirea Valea lui Mihai  - CSC Paleu  1-0

Şoimii Oradea - CSC Paleu 3-0

LPS Bihorul - Unirea Valea lui Mihai 3-1

 

JUNIORI D - grupa roşie

Foresta Tileagd  - CS Oşorhei 3-1

CSM Olimpia Salonta - Crişul Aleşd 2-0

Crişul Aleşd - CS Oşorhei 1-0

CSM Olimpia Salonta - CS Oşorhei 2-0