După demisia din motive personale a lui Cătălin Costea, Consiliul de administrație al AS Crișul Aleşd, l-a reales în funcția de președinte al asociației pe Ciprian Fogarași.

 

Cu acest prilej s-au creionat câteva obiective privind reorganizarea mișcării sportive din oraș, precum și reamenajarea bazei sportive. Astfel, se încearcă concentrarea și coordonarea unitară a mișcării sportive, în cadrul AS Crișul, prin crearea în cadrul primăriei a unui post de director sportiv pe oraș. Se vor înființa, pe lângă secțiile de fotbal și handbal secții noi , atletism, tenis de câmp și de masă, șah etc. Un alt obiectiv important se referă la reamenajarea bazei sportive, prin acoperirea tribunei,refacerea vestiarelor, amenajarea unui teren de tenis de câmp și a pistei de atletism etc. Printr-un parteneriat cu conducerea celor două licee, se vor pune la dispoziția iubitorilor de sport din oraș atât cele două săli de sport cât și bazele sportive. Printr-un parteneriat public – privat primăria intenționează amenajarea unei noi baze sportive care să cuprindă : teren de handbal, baschet, volei, tenis de câmp și fotbal. Trebuie menționat faptul că Ioan Todoca, primarul orașului, manifestă deschidere și sprijin pentru aceste deziderate.                                         

Despre problemele concrete și pregătirea sezonului de primăvară al echipei Crișul am discutat cu noul președinte al Asociației, Ciprian Fogarași, care ne-a informat cu toate problemele cu care se confruntă. Reunirea lotului de jucători s-a făcut cu mare întârziere și greutate, fapt pentru care stagiul de pregătire fizică și tehnico-tactică se află în stadiu incipient , urmând ca acestea să se desăvârșească pe parcursul returului. Lotul lărgit cuprinde 21 de jucători, din care doar două nume noi, Pop Sergiu și Bot Ionuț, revenit de la Bratca. Au fost incluși în lot și trei tineri și talentați juniori, proveniți din pepiniera proprie. Lotul complet îi cuprinde pe: ȚÎRTEA SEBASTIAN, BOCHIȘ RĂZVAN, portari: CHIȘ ADRIAN, DEJEU ALIN,CĂTANĂ ANDREI, COCOȘ GEORGE, BALOGH SEBASTIAN, FOGARAȘI CIPRIAN,ȚAP VLAD, BALOGH  CLAUDIU, MADAR MIRCEA JR. POP SERGIU, EDVEȘ MĂDĂLIN, BOT IONUȚ, NEGEL COSMIN, ȘITĂU MARIUS, BOCA ALIN, MUREȘAN DAVID și juniorii: HORVATH ADRIAN, LASCĂU ADELIN GORDAN VLAD.

Sub comanda tehnică a antrenorului Mircea Madar senior s-au disputat trei jocuri de verificare: cu CS Oșorhei 1-2, Foresta Tileagd 3-0, Olimpia Salonta 4-3. În situația în care returul campionatului ar începe pe 11 martie în loc de 4 martie, Crișul va mai susține unu-două jocuri de verificare