După se săptămâna trecută au avut etapă liberă, handbalistele de la CSU CSM Oradea se deplasează din nou la Baia Mare, de data aceasta pentru un test mult mai dificil decât cel cu Extrem în care au obţinut cea de-a 7-a victorie consecutivă. Gazda va fi nimeni alta decât Minaur, descendenta echipei de Liga Campionilor şi una dintre favoritele la promovare în Liga Naţională. Jocul, care contează pentru etapa a 17-a din Seria B a Diviziei A, se va disputa mâine, cu începere de la ora 15.00.

 

Având în vedere lotul mai experimentat, dar şi mai valoros, Minaur Baia Mare are prima şansă în acest duel. Ţinând cont de eşecul din runda precedentă în care gazdele de mâine au fost învinse clar, 26-21, de către CSM Slatina, o altă candidată la promovare, Minaur nu îşi permite niciun pas greşit, dacă doreşte să nu piardă contactul cu primele două clasate (CSM Slatina şi CSU Reşiţa). În acest moment, băimărencele ocupă locul al treilea cu 27 de puncte după 9 victorii şi 2 înfrângeri, în timp ce formaţia pregătită de Doina Ardelean se clasează pe locul al 5-lea cu 21 de puncte, după 7 succese şi 5 eşecuri. Ora disputării acestei partide a fost stabilită la cererea publicului băimărean, mare iubitor de handbal, care îşi doreşte să vadă duelul cu bihorencele după ce acestea au demonstrat în acest campionat că au o cu totul altă exprimare faţă de cea din sezonul trecut. Partida va fi arbitrată de cuplul M. Fîşcu - A. Moldoveanu.

Celelalte partide ale etapei a 17-a sunt: CSU de Vest Timişoara - Dacia Mioveni, Extrem Baia Mare - CSU Reşiţa, Sepsi Sfântu Gheorghe - Naţional Braşov şi Mureşul Târgu Mureş - Crişul Chişineu Criş.

CSM Slatina stă.