Seria jocurilor amicale a fost continuată de echipa pregătită de Florin Farcaș. Astfel, „luceferii” au înregistrat cel de-al patrulea succes în amicale trecând la pas, cu 6-0 (4-0) de Crișul Sântandrei, ocupanta locului al 3-lea în sezonul trecut al Ligii a IV-a.

Nici o emoție nu a avut nou-promovata în eșalonul al doilea care a deschis scorul încă din minutul 8 prin Arnăutu care a finalizat cu o lovitură de cap. În prealabil Ban în minutul 3 și Bedea în minutul 5 au șutat periculos din afara careului. După ce a înscris și pe Dan Păltinișanu cu ASU Poli Timișoara, Cristi Cigan a recidivat. În doar două minute, atacantul a punctat de două ori. A făcut 2-0 în minutul 28 finalizând simplu, ca la antrenament, din interiorul careului și 3-0 în minutul 30 după ce a înscris la colțul scurt la capătul unei centrări venite de la Păcurar. Același Arnăutu a făcut 4-0 până la pauză după ce a marcat tot cu capul după un corner. Hering a limitat proporțiile scorului în ultimul minut al primei reprize atunci când, în două rânduri, a salvat de pe linia porții șuturile lui Bedea și Cigan. Deși partida a continuat în aceeași notă, Luceafărul a mai punctat doar de două ori ratând ocazii importante prin Păcurar în minutul 50, Cigan în minutele 56 și 59, și Costea în minutul 70. Ultimul s-a revanșat în minutul 78 făcând 5-0 cu un șut de la 10 metri de poartă. Scorul final avea să fie stabilit de Alex Sorian care a trimis la vinclu o lovitură liberă de la 30 de metri. De menționat că Sorian revine după o accidentare gravă care l-a ținut mai multe luni departe de dreptunghiul verde. Acestea au fost principalele coordonate după care s-a desfășurat partida dintre Luceafărul Oradea și Crișul Sântandrei care a consfințit forța ofensivă care are o medie de aproape trei goluri pe meci în cele 6 amicale (17 goluri). În perioada următoare, echipa de Liga a II-a își va continua pregătirile urmând ca pe data de 1 august să afle programul competiției care va debuta oficial pe 6 august.

Luceafărul Oradea: E. Pap (46 Goia) – Balea (62 Drăgan), Moga (62 Nogo), Ilie (78 Stan), Ban (46 Radu) – Ţegle (62 Feher), Bedea (62 Bactăr) – Roşu (62 Chiş Toie), Păcurar (62 Balla), Cigan (62 Costea) – Arnăutu (62 Sorian). Antrenor: Florin Farcaş.

Crişul Sântandrei: Deac – Mălaiu, Hering, L. Dărăban, Fitero, Copil, Gavrilaş, Arsene, Giura, Ungur, Olariu. Au mai jucat Moza, C. Dărăban, Leş, Piţigoi, Zima, Rada, Ştefan, Jurcuţ. Antrenor: Ciprian Dianu.

Arbitri: Radu Bitea – Radu Pascu și Bogdan Gireadă.