S-a stabilit arena pe care Luceafărul Oradea va înfrunta Astra Giurgiu în optimile de finală ale Cupei României. Până la urmă, conducerea grupării orădene a optat pentru Stadionul Iuliu Bodola", cu o capacitate mai mare decât Baza Sportivă Luceafărul din Sânmartin pe care luceferii" îşi dispută meciurile de pe teren propriu.

 

Partida va avea loc joi, 15 decembrie, de la ora 13.30. Chiar dacă jocul va fi transmis în direct de Digi Sport 1, sunt şanse mari ca asistenţa de pe stadionul orădean să fie numeroasă, mai ales că intrarea va fi liberă. Doar la tribuna oficială accesul va fi permis pe bază de invitaţii. Un plus de interes suscită şi jucătorii din lotul campioanei ediţiei trecute, între aceştia aflându-se şi Cristian Oros, fost component al FC Bihor. Există şi posibilitatea ca Marius Şumudică să lase acasă câţiva componenţi de bază şi să mizeze pe rezerve şi juniori, dar chiar şi în această situaţie duelul cu o echipă importantă din Liga I prezintă interes pentru microbiştii bihoreni. Înaintea jocului cu Luceafărul, Astra întâlneşte astăzi pe AS Roma şi duminică pe Steaua.

Până la meciul cu astralii", formaţia orădeană mai are de disputat un joc de campionat, ultimul în acest an, în deplasare, cu CS Afumaţi, mâine, de la ora 11.00.

Ultimul meci oficial de seniori pe Stadionul Iuliu Bodola a avut loc cu ceva mai mult de un an în urmă, pe 28 noiembrie 2015, când FC Bihor a pierdut (2-7) cu FC Braşov. Capacitatea arenei orădene este de aproximativ 11.000 de locuri pe scaune.

Celelalte partide din optimile de finală:

MARŢI, 13 decembrie
Ora 13.30: CS Afumaţi - ACS Poli Timişoara
Ora 17:30: Dacia Unirea Brăila - CS U Craiova
Ora 20:30: CFR Cluj - CSM Poli Iaşi

MIERCURI, 14 decembrie

Ora 17:30: FC Voluntari - ASA Târgu Mureş
Ora 20:30: CS Mioveni - FC Steaua Bucureşti

JOI, 15 decembrie
Ora 17:30: FC Viitorul - Pandurii Târgu Jiu
Ora 20:30: Gaz Metan Mediaş - Dinamo Bucureşti