Dacă până la ora acestui meci handbalistele pregătite de Doina și Cristian Ardelean au demonstrat că stau excelent la capitolul condiție fizică întorcând soarta mai multor partide în repriza secundă, de data aceasta, călătoria din ziua meciului care a avut startul la ora 10.00 (!) și-a arătat efectele. Astfel, CSU CSM Oradea a pierdut 34-31 (12-13) duelul din etapa a 26-a, ultima a sezonului, din Seria B a Diviziei A.

Cu locul al 5-lea acontat în proporție de 99%, orădencele au făcut deplasarea la Timișoara în ziua partidei. Mai mult, cei doi antrenori au hotărât să ruleze întreg lotul de jucătoare iar consecințele s-au văzut în rezultatul final. Gazdele au avut o jucătoare determinantă în Carla Puta, handbalista demonstrând printre cele 14 reușite (5 din 7 metri) că a fost de neoprit. Faptul că Doina Ardelean a mizat mai mult pe garnitura tânără se vede și pe lista principalelor marcatoare. Mădălina Pantea (7 goluri), Georgiana Codrea (6) și Ligia Puț (6) având până în 20 de ani. „Timișoara are o echipă peste valoarea locului pe care-l ocupă în clasament, dovadă în acest sens fiind victoria împotriva Reșiței dar și înfrângerea la doar un gol cu Minaur Baia Mare. Pentru noi a fost un sezon greu însă cu rezultate peste așteptări. Ne-am asigurat locul al 5-lea în proporție de 99% înainte de acest ultim joc, ceea ce ne-a permis să rulăm toate jucătoarele fără a avea presiunea rezultatului, iar pentru acest parcurs felicit întreaga echipă”, a declarat la finalul partidei Doina Ardelean, antrenoarea CSU CSM Oradea.

CSU CSM Oradea: Georgiana Horincar, Crina Pintea – Georgiana Codrea 6 goluri, Cornelia Vrabie 1, Valeria Motogna, Georgeta Diniș Vârtic 4, Ligia Puț 6, Bianca Mârcă, Irina Munteanu 1, Dana Verzea 2, Eliza Hlinca 3, Mădălina Pantea 7, Maria Damian 1, Ileana Damian și Ana Maria Hercuț. Antrenori: Doina Ardelean și Cristian Ardelean.