Stadion: Orășenesc

Spectatori: aproximativ 100

Marcator: Marius Matei 26

Cartonașe galbene: R. Bogdan, Stoian (2) / Ghișe, Petru  (2),Ghilea, Perț

Cartonașe roșii: Stoian 68 / Petru 28, ambii pentru cumul de cartonașe galbene

CSO: Fofiu - Gruie, Toma (33 L. Berce), Tuduce (46 Lazea), R.Bogdan, Pirtea, Matei, Dumbrăveanu, Stoian, Gavriș, Petriș (77 Galea).

Antrenori: Sandu Balaj și Florin Galea.

Olimpia: Gurguța - Toseschi, Petru, Ghișe, Țirban, Țîrlea, Ghilea, Perț, Silaghi, Petrescu (63 Ciocan), Petran.

Antrenor: Valer Durdeu.

Arbitri: Adrian Pop - la centru, Lucian Știube și Dan Bronț, asitenți.

Observator AJF: Ioan Pirtea.

 

… pentru ca cele trei puncte să rămână la Ștei, deoarece portarul oaspeților a tratat cu superficialitate o lovitură liberă, din unghi, executată înșelător de experimentatul Marius Matei, într-o partidă deosebit de atractivă.

 

Disputat pe o ploaie rece și un teren alunecos, meciul dintre cele două rivale cu vechi state de serviciu în fotbalul județean, și nu numai, a fost deosebit de atractiv, la iveală ieșind dorința ambelor echipe de a obține punctele puse în joc. Startul a aparținut oaspeților care au amenințat poarta adversă prin lovitura liberă executată de Țîrlea (5), însă Fofiu a fost la post, dar mai ales prin Petrescu (13) printr-un șut din apropiere, care însă a întâlnit bara laterală. La această fază gazdele au reclamat off-side (nici vorbă însă) la jucătorul salontan, care scăpase din marcaj. Șteienii au „împins” jocul în suprafața adversă însă „torpila” lui Pirtea (22) a fost scoasă de sub bară de portarul salontan, pentru ca, din interiorul careului mic Tuduce (23) să trimită în bara laterală. Unicul gol (1-0) al partidei a avut la bază nesiguranța lui Gurguța care a scăpat mingea în plasă în urma unei lovituri libere, din unghi, executată de experimentatul Marius Matei (26). Se părea că șteienii vor avea o partidă mult mai ușoară după ce Petru (28) a plecat mai devreme la vestiare, în urma celui de-al doilea cartonaș galben, însă salontanii au avut două bune oportunități prin marea ocazie irosită de  Silaghi (32) și la șutul lui Petran (42), deviat de un fundaș șteian. Partea a doua a debutat cu o presiune la poarta oaspeților, însă Matei (53) și Gavriș (56, 59) au irosit ocaziile avute. După ce echilibrul numeric s-a restabilit pe gazon, în urma eliminării lui Stoian (68), salontanii au sperat într-un rezultat pozitiv, dar Țîrlea (70) a trimis peste bară din lovitură liberă, iar balonul expediat cu capul de Toseschi (80), din marginea careului mic, a avut aceeași soartă.