Ultima etapă a turului din Liga 3 a programat la Alparea partida dintre CS Oșorhei și Unirea Dej. Bihorenii veneau după două rezultate pozitive și ținteau din nou punct sau puncte. A fost o primă o repriză de vis, cu trei goluri în 18 minute și un al patrulea venit să asigure o victorie frumoasă și o pauză de iarnă liniștită.     

Antrenorul Gheorghe Silaghi a avut unele probleme de efectiv, pornind de la absența mijlocașului Andrei Haș, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene, un jucător în jurul căruia se leagă practic evoluția echipei. Debutul a fost furibund. CS Oșorhei a avut cinci mari ocazii de gol în primele patru minute! Șut Ovi Popa, din 16 metri, puțin pe lângă, acțiunea lui Sergiu Ban, oprită pe șase metri, apoi Ovi Popa, singur cu portarul, a trimis din 10 metri peste poartă; Boka a scăpat singur, a șutat, portarul Szekely a respins, iar pe urmărire bihorenii au ratat din nou! Inevitabilul s-a produs în minutul 6 când Vali Petricău a reluat cu capul, sub bară, o centrare de pe partea stângă (1-0). În minutul 10, la un corner, Petricău a reluat dar un fundaș a scos cu umărul aproape de pe linia porții. A urmat un corner, Chiș Coriolan a reluat dar Szekely a scos de sub bară. Alt corner, fază prelungită, centrare la bara a doua, apariție excelentă a lui Vali Petricău care a marcat cu capul din trei metri (2-0). Minutul 18, fază superbă de atac a gazdelor, mingea a ajuns la Chiș Toie (central, pe 16 metri), acesta a fentat ambii fundași centrali și a trimis plasat pe lângă Szekely (3-0). Peste zece minute, Szekely a respins din vinclu mingea expediată cu capul de Petricău. Singura fază periculoasă la poarta lui Hava a reprezentat-o șutul lui Podină, puțin pe lângă vinlcul din dreapta. Minutul 39, Lorincz a pornit în trombă pe stânga, a centrat perfect la bara a doua de unde Chiș Toie a marcat cu capul pentru 4-0. O primă repriză de vis pentru CS Oșorhei, cu patru goluri marcate și alte zece ocazii clare de gol.

Debutul părții secunde a adus o intervenție salutară a lui Hava la un „cap” al ex-dinamovistului Alex Bălțoi, pentru ca, la cinci minute după reluare, Ovi Popa să fie la un pas de gol la o minge respinsă central de Szekely. Cu o prestație fabuloasă în prima repriză, CS Oșorhei a câştigat clar un meci jucat pe un vânt puternic, urmat de o ploaie deasă, apoi de un viscol demn de frații Grimm, pentru ca ultimele minute să se joace pe un soare superb. Adică exact cum a fost evoluția echipei CS Oșorhei în turul de campionat.

CS Oșorhei: Hava – R. Pop, Gal (46 Remeș), Șumălan, Lorincz, - Coriolan Chiș, Petricău, Chiș Toie (85 Cacovean), Sg. Ban – Boka (73 G. Cornea), Ovi. Popa (78 Mocskola). Antrenor: Gheorghe Silaghi.

Unirea Dej: Szekely (73 I. Sabo) – Podină, Kovacs, Bota, Plăian – Bogdan, Balaj, Giurgeanu, Iovu (78 Obreja) – Blaj (85 Vaida), Bălțoi. Antrenor: Gheorghe Barbu.

Arbitri: Alexandru Gornic (Arad) – Sebastian Pantea (Arad), Alin Botaș (Timișoara)

Observatori: Constantin Făniță și Gabriel Stoicovici (ambii Timișoara)