Stadion: Vașcău

Spectatori: 67

Marcatori: Mihoc 33, Trip 47, Silaghi 51.

Cartonașe galbene: Hulber, Lazăr, M. Sabău / Foghiș, Fl. Popa

Biharea: Indrei (56 Deva) - Lazea, Ștefan, Hulber, Lazăr, Teaha (58 A. Sabău), A. Micula (77 Morcan), M. Sabău, Marc, Bulcău, Monea (81 Teglas).

Antrenor: Dorin Boca.

CS Bihorul: Matei - Ciobriș, Foghiș (67 Kuruc), Mihoc, Copil, Fl. Popa (56 Mândru), Stan, G. Popa (86 Dume), Trip, Silaghi (79 Tipea), Mihuța.

Antrenor: Rudy Kovacs.

Arbitri: Vasile Cozac - la centru, Bogdan Guler și Istvan Kelemen, asistenți.

Observator AJF: Horia Buz.

O partidă foarte interesantă, din cadrul sferturilor de finală a Cupei României faza județeană, s-a disputat lângă „Apa Boiului” unde vășcăuanii ținteau surpriza în fața vecinilor beiușenii, în ciuda faptului că evoluează într-o ligă inferioară.

Totuși, aventura în competiția KO a luat sfârșit, deoarece beiușenii s-au dovedit a fi o „nucă” prea tare în acest moment pentru arțăgoasa grupare gazdă, care totuși părăsește „circuitul” cu fruntea sus, în ciuda unei înfrângeri destul de aspre. Rivalitatea dintre cele două echipe este una cunoscută în Depresiunea Beiușului, iar acest meci nu a făcut rabat de la regulă, ci, din contră, pe alocuri „zelul” actorilor din teren a confirmat din plin dârzenia (pe alocuri chiar exagerată) a tuturor jucătorilor de a ieși în relief. Prima repriză a fost una destul de săracă în faze periculoase de poartă, gazdele, prin Lazăr (19), trimițând o tentativă de șut la poarta adversă, în timp ce beiușenii nu și-au găsit nici ei ritmul, golul (0-1) venind în urma unui corner fructificat de inspiratul Mihoc (33) din marginea careului mic. Partea a doua a debutat norocos pentru beiușeni, când dintr-un smoc de iarbă mingea la păcălit pe Indrei la șutul expediat de Trip (47), care a mărit diferența (0-2). Golul a creat multă degringoladă în tabara gazdelor de care oaspeții au profitat imediat, iar Silaghi (51) a adus atât liniștea pe tabelă (0-3), cât și în teren, unde până atunci vociferările erau prezente în ambele tabere.  Lovitura liberă bine executată de Trip (55) a fost respinsă in extremis de Indrei (cu prețul unei accidentări), în timp ce la cealaltă poartă Marc (60) a șutat alături. Bara transversală a fost aliata portarului de conjunctură, Adrian Deva, la lovitura liberă executată de Mihuța (66). La adăpostul unei diferențe liniștitoare, oaspeții au „redus viteza” deliberat, însă amfitrionii nu au găsit spații propice pentru a  reduce din diferență, deoarece Marc (72), A. Sabău (78) și Lazea (84) au fost neinspirați.

Rezultatele celorlalte partide din sferturile de finală:

Unirea Oşorhei - CSC Sânmartin 1-4 (1-0)

Marcatori: M. Cora 11 / A. Căvăşdan 54, 85 Groza 71 autogol, G. Moga 79

Viitorul Borş - CS Diosig Bihardioszeg 2-4 (0-2, 2-2), după prelungiri. Marcatori: Em. Zadori 63, 66 / Baciău 5 autogol, Şereş 27, Hodişan 106, Cr. Jurca 118

CSC Dacia Gepiu - Crişul Sântandrei 3-2 (0-1)

Marcatori: Iambor 57, Sg. Ciuciu 80, R. Fărcuţa 86 / Gavrilaş 34, Cl. Copil 69