Cu doar un punct s-a întors echipa orădeană de fotbal care activează în Liga a II-a după deplasarea, aparent abordabilă, pe care a avut-o în comuna ilfoveană Balotești. Începuturile slabe de repriză precum și starea precară a terenului au făcut ca Luceafărul să revină acasă cu doar un punct la capătul etapei a 11-a. Prima repriză a fost adjudecată de gazde (1-0) în timp ce partea secundă a aparținut oaspeților (1-2).

Două erori defensive au făcut ca în minutul 46 bihorenii să aibă un dezavantaj de două goluri. Pe un teren plin de bălți, CS Balotești a deschis scorul încă din minutul 5 atunci când o centrare în careu a trecut prin fața porții fără ca vreun orădean să fie capabil să o repsingă. Balonul a ajuns la Adrian Hurdubei care, rămas singur cu Goia ieșit în întâmpinare, a marcat pentru 1-0 trimițând prin stânga acestuia. Până la finalul părții I, în principal din cauza terenului plin cu apă, niciuna dintre echipe nu a fost capabilă să creeze ceva notabil. Partea secundă a debutat la fel de prost pentru „luceferi”. Gazdele au purtat o acțiune în viteză pe partea stângă de unde marcatorul primului gol a centrat în careu până la Marian Neagu care, complet nemarcat pe linia de 6 metri, a reluat cu latul pentru 2-0. Minutul 70 avea să aducă primul gol pentru bihoreni. Fundașul Daniel Ciobanu a trimis de pe partea dreaptă o centrare în careu care a ajuns la Claudiu Codoban, fotbalistul trimițând balonul în plasa laterală prin stânga portarului. Egalarea a survenit în minutul 82 atunci când, după o centrare venită de pe partea stângă, Vlad Rusu a reluat cu capul în diagonală pentru 2-2. Cursa de urmărire pentru câștigarea tututror celor trei puncte nu a avut rezultatul așteptat astfel că partida s-a încheiat la egalitate, rezultat modest pentru fiecare echipă care astfel continuă să rămână în subsolul clasamentului. Totuși trebuie menționat și un aspect pozitiv, acela că orădenii au cucerit primul punct în deplasare în actuala ediție de campionat. În etapa viitoare, sâmbătă de la ora 11.00, „luceferii” vor primi vizita lui CS Afumați, o formație de mijlocul clasamentului.

CS Baloteşti: Iordan - C-tin. Dedu, A. Răuţă, Opriş, Mirescu, Ciubuc (85 Suciu), L. Ion (cpt.), M. Neagu, V. Andrei (71 Flămânzeanu), Hurdubei, E. Nica.

Antrenor: Laurenţiu Diniţă.

Luceafărul: Goia - Balea, D. Ciobanu, Tînc (81 A. Mutu), R. Trif - Feher, Ţegle - Al. Dulca, Codoban, Bedea (69 I. Ban) - Vl. Rusu.

Antrenor: Cristian Dulca.