Berbecul

Mizaţi pe intuiţie pentru a lua deciziile potrivite. În privinţa relaţiei de cuplu, nu ezitaţi să faceţi planuri de viitor, eventual să organizaţi o ieşire. Eforturile vă vor fi recompensate cu generozitate.

Taurul

Este foarte probabil să faceţi progrese semnificative în privinţa unui proiect ambiţios, care să vă aducă un câştig financiar important. După-amiază, veşti bune vă adduce o persoană la care nu v-aţi mai gândit de mult timp.

Gemenii

O dimineaţă calmă, fără evenimente. Seara o veţi petrece alături de cei dragi, de la care veţi afla unele lucruri noi. Sunteţi destul de romantic, nu ezitaţi să vă folosiţi de acest atu în relaţia de cuplu.

Racul

O dimineaţă agitate, cu multe sarcini de dus la îndeplinire. Seara, veţi primi un telefon pe care îl aşteptaţi de ceva vreme şi în urma căruia veţi realiza că v-aţi îngrijorat inutil din cauza unei problem.

Leul

Simţiţi nevoia să vă ocupaţi mai mult de problemele sufleteşti şi psihice, aşa că nu e exclus să staţi mai mult pe-acasă, evitând conversaţiile, chiar şi cu cei mai apropiaţi. Oricum, odihna este binevenită.

Fecioara

Persoanele dragi vă vor solicita atenţia spre seară, aşa că fiţi pregătit să renunţaţi la planurile personale pentru a le răspunde pozitiv. Simţiţi nevoia să petreceţi mai mult timp în compania partenerului de viaţă.

Balanţa

E posibil să fiţi implicat într-o activitate de grup, alături de cei dragi. Situaţia financiară nu este la cote maxime, dar există prieteni care să vă susţină. Sunt posibile mici surprise în plan sentimental.

Scorpionul

Ar trebui să nu mai încercaţi să-i controlaţi pe ceilalţi, pentru că e inutil. Ar fi indicat să trăiţi clipa şi să fiţi atent la ceea ce se întâmplă în jur. E posibil ca o conversaţie spontană să vă ofere ocazia de a realiza o direcţie nouă pentru viitor.

Săgetătorul

La serviciu veţi fi nevoit să lucraţi câteva ore suplimentare, dar faptul nu vă deranjează prea mult. Sentimental, cât timp sunteţi dispus să renunţaţi la vechile idei, aveţi doar de câştigat.

Capricornul

E posibil să găsiţi unele informaţii mai noi, care vă vor ajuta să vă rezolvaţi o problemă de sănătate. Financiar, din păcate astăzi nu trebuie să vă aşteptaţi la noutăţi prea mari. Răbdare – acesta este sfatul astrelor.

Vărsătorul

Încercaţi să discutaţi problemele cu care vă confruntaţi în plan professional,  cineva v-ar putea întinde o mână de ajutor.  Acasă, vizita cuiva vă va da peste cap planurile făcute pentru orele după-amiezii.

Peştii

Aţi putea obţine o perspectivă mai realistă asupra lucrurilor dacă veţi opta să discutaţi despre problemele dumneavoastră cu persoana iubită sau cu un prieten de încredere. Nu aveţi nimic de pierdut, încercaţi! 

ARIADNA